Απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Της πέταξε το φαγητό στο κεφάλι γιατί… του φάνηκε ανάλατο

Απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Της πέταξε το φαγητό στο κεφάλι γιατί… του φάνηκε ανάλατο

Απίστευτη μοιάζει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένας 46χρονος καταδικάστηκε γιατί είχε βίαιες συμπεριφορές κατά της 33χρονης συζύγου του με ύβρεις, απειλές ακόμα και ξυλοδαρμό. Την υπόθεση φέρνει στο φως η εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης.

Ωστόσο, η κορυφή του παγόβουνου, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, αλλά και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η αδιανόητη κίνηση του 46χρονου που πέταξε στο κεφάλι(!) της 33χρονης ένα πιάτο φαγητό επειδή του φάνηκε… ανάλατο. Το μικρό παιδί της οικογένειας ξέσπασε σε κλάματα, ενώ το μεγαλύτερο άρχισε να καλεί βοήθεια, μετά από προτροπή της μητέρας.

Σύμφωνα με την «Πατρίδα», ο 46χρονος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών, με αναστολή.

Η 33χρονη πάντως φέρεται να κατέθεσε ότι ο σύζυγος της την έχει χτυπήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν στο πρόσωπο και στο σώμα. Τελευταία φορά που τη χτύπησε ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021. Τότε τον είχε προειδοποιήσει ότι αν σήκωνε ξανά χέρι πάνω της, θα πήγαινε στην Αστυνομία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter