Απίστευτοι ισχυρισμοί Παπαδημητρίου: Λάθος να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί (Video)

Απίστευτοι ισχυρισμοί Παπαδημητρίου: Λάθος να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί (Video)

Προκλητικές διατυπώσεις επέλεξε να εκστομίσει ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, πιστός στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο.

Δείτε επίσης: Πλειστηριασμοί: Απόφαση – λαιμητόμος του Αρείου Πάγου – «Πύρινες» αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Τη στιγμή που οι δανειολήπτες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους εκείνος τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών υποστηρίζοντας πως η απαγόρευση των πλειστηριασμών είναι «λάθος» και… εναντίον της πατρίδας.

Ενόσω οι πολίτες καρδιοχτυπούν υπό τον φόβο πως θα χάσουν το σπίτι τους, εκείνος είπε: «Εμένα και το δικό μου κόμμα να έφερνε απαγόρευση πλειστηριασμών με ένα νόμο κι ένα άρθρο θα έλεγα δεν το ψηφίζω». Και πρόσθεσε: «Θα ήταν σαν να ψηφίζω εναντίον της πατρίδας μου, εναντίον των συμφερόντων της» (περίπου στο 09:20 του βίντεο)

Διαβάστε σχετικά: Πλειστηριασμοί: Η απόφαση του Αρείου Πάγου δεν έπεσε σαν βόμβα

Ευθύς εξαρχής βέβαια είχε υποστηρίξει πως: «Δεν έχει λογική αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας “σταματήστε τους πλειστηριασμούς με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”».

«Η οικονομία μας, ενώ πατάει στα πόδια της γερά, δεν έχει τελειώσει με τα προβλήματά της. Και τα μηνύματα που στέλνουμε πρέπει να είναι σαφή. Άρα, το να πεις σταματάω τους πλειστηριασμούς είναι λάθος» είπε.

«Δε γίνεται να ρίχνεις βόμβες στην οικονομία», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter