Απίστευτος Άδωνης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Δεν πρέπει ο λαός να μάθει τους λόγους παρακολούθησης του Ανδρουλάκη

Απίστευτος Άδωνης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Δεν πρέπει ο λαός να μάθει τους λόγους παρακολούθησης του Ανδρουλάκη

Με τις γνώριμές του εξυπνάδες επιχείρησε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που συγκλονίζει τη χώρα, και φέρνει στο προσκήνιο το οργουελικό καθεστώς που έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: «Βέλη» Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη: «Εσείς με παρακολουθούσατε παράνομα με την ΕΥΠ»

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο πάντα φιλόξενο πάνελ του ΣΚΑΪ, και ερωτηθείς για το αν ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τον λόγο παρακολούθησης του επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας δήλωσε το εξής πρωτοφανές:

«Δεν γίνεται, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας να βλάψουμε την πατρίδα. Τι θα πει αυτό; Χρειάζεται η Ελλάδα όπως και κάθε χώρα να έχει μυστικές υπηρεσίες; Χρειάζεται. Είναι δυνατό να έχουμε αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες, αν αυτά που αποφασίζουν οι μυστικές υπηρεσίες, σας τα ανακοινώνω εγώ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ που με ρωτάτε; Τότε να μην τις λέμε μυστικές υπηρεσίες, να τις λέμε φανερές υπηρεσίες».

Ο ίδιος έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει ότι σε μια «αυτόματη διαδικασία πέρασε κακώς, κάκιστα και το όνομα Νίκος Ανδρουλάκης», ωσάν να μην πρόκειται για τον πρόεδρο του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος της Ελλάδας και ευρωβουλευτή.

Τέλος, ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του πρώην στενότατου συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη, ενώ δεν δίστασε να επαναλάβει τον κυβερνητικό ισχυρισμό ότι «αν ο πρωθυπουργός γνώριζε την παρακολούθηση, θα προέβαινε στις αλλαγές που έκανε χθες με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter