Από 9 έως 17 Νοεμβρίου η Αυτοκίνηση 2019

Η Έκθεση η οποία αποτελεί τη μοναδική στη χώρα μας που συμμετέχουν οι Έλληνες Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς, μέλη του ΣΕΑΑ, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας).

Το θετικό κλίμα στην Ελλάδα, η άρση των capital controls, καθώς και τα κίνητρα που έχει δώσει η κυβέρνηση για την αγορά αυτοκινήτων νέας τεχνολογίας, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της αγοράς των νέων οχημάτων.

Παράλληλα, η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς το 2019, όπου παρουσιάζεται αύξηση 10% στο 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, αυξάνει το ενδιαφέρον για περισσότερες συμμετοχές.

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη, καθώς έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200τ.μ. και πόλο έλξης αποτελούν διάφορες πρεμιέρες που θα γίνουν στο ελληνικό κοινό μετά την Έκθεση της Φρανκφούρτης, όπως επίσης πολλά μοντέλα που έλειπαν από αυτή.

Ξεχωριστή θέση κατέχουν τα ηλεκτρικά-υβριδικά αυτοκίνητα, τα SUV, τα crossover, καθώς και οι νέες τεχνολογίες.

Περίοπτη θέση από εκεί και πέρα, θα έχει το aftermarket, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα και εξελίξεις.

Πηγή: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.