Αποδοχή της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα από τον μεγαλύτερο γιο του

Αποδοχή της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα από τον μεγαλύτερο γιο του

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, θα αποδεχθεί τελικά την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο πατέρας του και η οποία έχει δεσμευτεί κατόπιν εντολής από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Τράγκα: Δεσμεύεται όλη η περιουσία του

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, ο Γιάννης Τράγκας θα αποδεχθεί την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του.  Σύμφωνα με τον ίδιο δικηγόρο, ο Γιώργος Τράγκας βρισκόταν υπό συνεχή φορολογικό έλεγχο, ενώ υποστηρίζει πως ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά, τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ» δήλωσε ο Νίκος Αγαπηνός, αναφέροντας πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο μικρότερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρέντι, δήλωσε την Τρίτη μέσω των δικηγόρων του ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιάς περιουσίας και αποποιείται κάθε περιουσιακού στοιχείου από αυτήν, ο μεγαλύτερος γιος Γιάννης, δήλωσε ότι θα αποδεχθεί την κληρονομιά, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους.

Διαβάστε επίσης:

Ο γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρέντι, αποποιείται την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter