Απόφαση σοκ για Ηλιούπολη: Αθώος ο αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία – Ένταση στο δικαστήριο, δακρυγόνα από την ΕΛΑΣ (Video)

Απόφαση σοκ για Ηλιούπολη: Αθώος ο αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία – Ένταση στο δικαστήριο, δακρυγόνα από την ΕΛΑΣ (Video)

Την αθώωση του αστυνομικού που είχε κατηγορηθεί από νεαρή κοπέλα ότι την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμά του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε αποφάσισε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στη δίκη για το κύκλωμα μαστροπείας στην Ηλιούπολη.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, αθώος με ψήφους 6-1 κρίθηκε και ο πατέρας της κοπέλας, ενώ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οπλοκατοχής. Ένοχος κρίθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος με ψήφους 5-2. Αθώοι ο 5ος κ 6ος κατηγορούμενος για όλα.

Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε την οργή των συγκεντρωμένων στη δικαστική αίθουσα με αποτέλεσμα η έδρα να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η ανάγνωση της απόφασης.

Σύμφωνα με τη μετάδοση του The Case στο Twitter, μόλις ακούστηκε η λέξη «αθώος» για τον αστυνομικό, επικράτησε ένταση στο δικαστήριο με το κοινό να φωνάζει: «ντροπή», «είστε όλοι βιαστές», «καθίκια». Σύμφωνα με τον ίδιο λογαριασμό, η έδρα αποχώρησε με την ανακοίνωση της απόφασης να διακόπτεται λόγω της έντασης.

Μάλιστα, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας να εκκενώσει την αίθουσα, υπάρχουν αναφορές για ρίψη δακρυγόνου εντός του διαδρόμου του δικαστηρίου.

Ο δικηγόρος του αστυνομικού φέρεται να χαρακτήρισε το θύμα «πορνοστάρ» με «σκάρτη ψυχή», ενώ επέμεινε κατά την αγόρευσή του ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν με δική της επιλογή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter