Γάζα: Τουλάχιστον 34.454 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πλήγματα

Γάζα: Τουλάχιστον 34.454 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πλήγματα

Τουλάχιστον 34.454 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 77.575 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Κατά το τελευταίο 24ωρο σκοτώθηκαν 66 Παλαιστίνιοι και τραυματίστηκαν 138, ανέφερε το υπουργείο.

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς έδωσε χθες στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει δύο Ισραηλινούς ομήρους οι οποίοι απήχθησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσής της την 7η Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ και μεταφέρθηκαν στη Γάζα.

Οι δύο όμηροι παρουσιάζονται ως ο Κιθ Σίγκελ, 64 ετών, και ο ‘Ομρι Μιράν 47 ετών. Το Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων επιβεβαίωσε την ταυτότητά τους.

Η Χαμάς είχε ήδη δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο την Τετάρτη με έναν άλλον Ισραηλινό όμηρο, τον 23χρονο Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν.

Αυτό το νέο βίντεο δεν έχει ημερομηνία αλλά ο 47χρονος ‘Ομρι Μιράν ανησυχεί που είναι στα χέρια της Χαμάς εδώ και 202 ημέρες. Η 202η ημέρα της αιχμαλωσίας του αντιστοιχεί στην Πέμπτη.

Το νέο βίντεο δίνεται στη δημοσιότητα εν μέσω διαπραγματεύσεων, με τη μεσολάβηση του Κατάρ και της Αιγύπτου, για εκεχειρία στις μάχες στη Λωρίδα της Γάζας και για την απελευθέρωση ενός αριθμού ομήρων.

Διαβάστε περισσότερα Γάζα: Βίντεο της Χαμάς δείχνει δύο Ισραηλινούς ομήρους οι οποίοι απήχθησαν στις 7 Οκτωβρίου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter