Αναγκαστική «οπισθοχώρηση» Πορτοσάλτε για τα fake news περί αποφυλάκισης Λιγνάδη με δήθεν… νόμο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Αναγκαστική «οπισθοχώρηση» Πορτοσάλτε για τα fake news περί αποφυλάκισης Λιγνάδη με δήθεν… νόμο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Μετά την προειδοποίηση του Νίκου Παρασκευόπουλου για προσφυγή στη δικαιοσύνη σε όσους διασπείρουν fake news συνδέοντας τον «νόμο Παρασκευόπουλου» και την αποφυλάκιση του βιαστή ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, ο Άρης Πορτοσάλτε, που… έσκουζε από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, έσπευσε να ανασκευάσει. Όπως παραδέχτηκε, η αποφυλάκιση Λιγνάδη δεν συνδέεται με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Ωστόσο, δεν προέβη σε διορθωτική δήλωση για τους αντισυναδελφικούς χαρακτηρισμούς που εκστόμισε κατά των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Αυγής».

Δείτε επίσης: Κρεσέντο χυδαιότητας από Πορτοσάλτε κατά της «Αυγής» και των εργαζομένων της (Video)

Όπως είπε σήμερα, Πέμπτη: «Εκ παραδρομής» έκανε αναφορά στον νόμο Παρασκευόπουλου «το οποίο ανακαλώ».

«Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος ο οποίος να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων», ανέφερε επί λέξει.

Δείτε το βίντεο:

Τι είχε ισχυριστεί τότε ο Πορτοσάλτε

Το πρωί της 14ης Ιουλίου την ανάγνωση των εφημερίδων -όπως κάθε πρωί- στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, έφτασε η ώρα της «Αυγής» που, όπως και άλλες εφημερίδες, είχαν ως πρώτο θέμα την υπόθεση Λιγνάδη. Όμως, ο Άρης Πορτοσάλτε, βλέποντας την πρώτη σελίδα της εφημερίδας «εξερράγη». Αρχικά, επιχείρησε να υποστηρίξει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, αποφυλακίζεται επειδή φταίει ο… ΣΥΡΙΖΑ και νόμος Παρασκευόπουλου. Κάτι που φυσικά, λίγα λεπτά αργότερα, διέψευσε ο δικηγόρος Απ. Λύτρας. Ωστόσο, σε ένα ατέρμονο κρεσέντο αντισυναδερφικότητας είπε πως η Αυγή δεν είναι «σοβαρή εφημερίδα».

«Γιατί σκούζει τώρα η Αυγή; Την τσίμπησε κάτι;» είπε και συνέχισε: «Το Κοινοβούλιο με τον κ. Παρασκευόπουλο ψήφισε “Μπάτε σκύλοι αλέστε”, “Ανοίγουμε τις φυλακές, όλοι έξω στους δρόμους” και αυτό εφαρμόζουν τα δικαστήρια» υποστήριξε και εν συνεχεία ισχυρίστηκε: «δεν πρόκειται περί σοβαρής εφημερίδας, αυτό είναι το δυστύχημα»,

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter