Απογευματινά χειρουργεία: Επιστολή φωτιά αποκαλύπτει τα κυβερνητικά παιχνίδια στις πλάτες των ασθενών – «Χυδαία σχέδια»

Απογευματινά χειρουργεία: Επιστολή φωτιά αποκαλύπτει τα κυβερνητικά παιχνίδια στις πλάτες των ασθενών – «Χυδαία σχέδια»

Τα «παιχνίδια» που παίζονται στις πλάτες των ασθενών στο νέο ΕΣΥ, των απογευματινών χειρουργείων, της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποκαλύπτει έγγραφο του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ προς τον διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Παπανικολάου τονίζει, στο έγγραφο προς τον Ανδρέα Πλεμμένο, ότι παρότι από τον Ιανουάριο του 2024 μειώθηκαν οι χειρουργικές αίθουσες από επτά σε έξι (λόγω ελλείψεων σε προσωπικό), αργότερα, με την επιβολή των απογευματινών χειρουργείων, ως δια μαγείας «εξαφανίστηκαν».

Και επισημαίνει, πως μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα: Πρώτον, είτε η υπολειτουργία του χειρουργείου είναι σκόπιμη ώστε να ευοδωθεί αυτός ο «θεσμός». Δεύτερον, με έναν υπερφυσικό τρόπο άγνωστο σε εμάς η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού διορθώθηκε ως εκ θαύματος.

«Αν ισχύει το πρώτο, προκύπτουν ευθύνες (όχι μόνο διοικητικές ή πολιτικές). Αν ισχύει το δεύτερο, τότε απαιτώ να αυξηθεί αμέσως από την επόμενη εβδομάδα το τακτικό πρόγραμμα της Νευροχειρουργικής (σε 10 χειρουργικές ημέρες / 15θήμερο από 6 που είναι σήμερα ) και από αρχές επομένου μηνός να αυξηθεί περαιτέρω (σε 14χειρουργικές ημέρες / 15θήμερο με αξιοποίηση και της χ/κής αίθουσας Νο 3 του 2ου ορόφου που θα λειτουργεί για Ν/Χ περιστατικά 2 ημέρες / εβδομάδα ταυτόχρονα με την αίθουσα Νο 2) ώστε να ανταποκριθούμε στον φόρτο που γνωρίζετε πόσο μεγάλος είναι. Το αντίστοιχο απαιτώ και για τα άλλα Χειρουργικά Τμήματα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Η άρνησή σας να ανταποκριθείτε προκειμένου να εξυπηρετήσετε τα επικοινωνιακά συμφέροντα και χυδαία σχέδια κατάργησης της δωρεάν περίθαλψης σε βάρος των ασθενών μας, θα κριθεί ως απαράδεκτη και κολάσιμη», καταλήγει.

Δείτε επίσης:

Νέα έκθεση ευρω-χαστούκι για το «Κράτος Δικαίου» Μητσοτάκη – Αναφορά στο Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη

Μαρία Καρυστιανού: Ογκωδέστατος φάκελος στην ευρωπαία εισαγγελέα – «Όπλο μας οι 1.350.000 υπογραφές» (Video)

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Τριάντα αγωγές μέσα σε λίγες ώρες κατά του υπουργείου Εσωτερικών

ΑΠΘ: «Δεν τίθεται θέμα διαρροής ραδιενεργού υλικού» – Τι απαντά ο πρύτανης μετά τις αναφορές για… «πυρηνικό ριφιφί» (Video)

Για ποια δικαιοσύνη μιλάτε κ. Κυμπουρόπουλε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter