Απογοήτευση ΚΙΝΑΛ για τα υψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην Χαριλάου_x000D_
Τρικούπη, μετά την ανακοίνωση των exit poll. 

Το Κίνημα Αλλαγής αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα για να τοποθετηθεί, ωστόσο, συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά δηλώνουν ότι η παράταξη κινείται «εντός στόχου», αφού φαίνεται να διατηρεί την τρίτη θέση.

Οι πρώτες παρατηρήσεις του επιτελείου του ΚΙΝΑΛ, με βάση τις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι ότι «επιβεβαιώνεται πως ο καλύτερος χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας», ενώ παράλληλα επικρατεί προβληματισμός στη Χαριλάου Τρικούπη για το υψηλό ποσοστό που φαίνεται να διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Και τούτο, γιατί έχει μεγάλη σημασία για το ΚΙΝΑΛ και την Φώφη Γεννηματά να φανεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυριαρχούν στον κεντροαριστερό χώρο.

Όπως τονίζουν συνεργάτες της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις «δεν προοιωνίζουν κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ υποστηρίζουν ότι η προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής συνεχίζεται…

Παράλληλα, η Χαριλάου Τρικούπη εκφράζει την ικανοποίησή της για την πιθανότητα να μην μπει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή, αλλά και την απογοήτευσή της σε περίπτωση που κερδίσουν την είσοδό τους στη Βουλή τα κόμματα των Γιάνη Βαρουφάκη και Κυριάκου Βελόπουλου.

Ετικέτες