Αποκαλύψεις – σοκ και στην υπόθεση της Νίκαιας: «Η 14χρονη κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά» (Video)

Αποκαλύψεις – σοκ και στην υπόθεση της Νίκαιας: «Η 14χρονη κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά» (Video)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις και στην υπόθεση της απαγωγής της 14χρονης από τη Νίκαια. Μετά την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού, οι καταγγελίες και στην αντίστοιχη της Νίκαιας προκαλούν σοκ. Υπενθυμίζεται πως το παιδί εντοπίστηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Τετάρτης ενώ τα ίχνη του είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Δείτε επίσης: Νίκαια: Τέλος στο θρίλερ με 14χρονη που είχε απαχθεί

Όπως κατήγγειλε ο Κώστας Γιαννόπουλος, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», μιλώντας στο Mega, η ανήλικη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των απαγεωγέων της.

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το 14χρονο παιδί είχε απαχθεί μπροστά στην αδελφή της, όταν τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους.

Ένας άνδρας την άρπαξε με τη βία και την έβαλε στο αυτοκίνητό του. Εν συνεχεία εξαφανίστηκαν και η αδελφή της ειδοποίησε αμέσως τους γονείς τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter