Αποκαλύψεων συνέχεια από τον Παύλο Πολάκη: «Άλλη μια γαλάζια ακρίδα με ήθος στην αυλή των αρίστων»

Αποκαλύψεων συνέχεια από τον Παύλο Πολάκη: «Άλλη μια γαλάζια ακρίδα με ήθος στην αυλή των αρίστων»

Σε μια ακόμη αποκάλυψη για τις «γαλάζιες ακρίδες» που απομυζούν δημόσιο χρήμα προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, μετά την περίπτωση της διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη, η οποία από το 2016 έως το 2019 ήταν αποσπασμένη ως ειδική σύμβουλος στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ συμμετείχε στα Δ.Σ. τριών θυγατρικών εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Πολάκη για νέα «γαλάζια ακρίδα»: Συνεργάτης Μητσοτάκη παίρνει μισθό από ΕΟΠΥΥ και… ιδιωτικές εταιρείες

Αυτή τη φορά, πρόκειται για την Γκογκοζώτου Βασιλική-Κωνσταντίνα, «φαρμακοποιό της γαλάζιας αριστείας» όπως αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, η οποία με ανήθικη πρακτική βρέθηκε και με διοικητική εμπειρία και με διδακτορικό ταυτόχρονα!

Συγκεκριμένα, η ίδια τοποθετήθηκε το 2013, από τότε υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ως αναπληρώτρια Διοικήτρια, όπου παρέμεινε μέχρι το Δεκέμβριο 2015. Ταυτόχρονα όμως με την άσκηση των καθηκόντων της στο Νοσοκομείο, ξεκίνησε να κάνει διδακτορικό στον «υπό τη διοίκηση της» καθηγητή κ. Συρίγο, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα σημειώνει πως το θέμα του διδακτορικού δεν σχετίζεται με τη φαρμακευτική.

Διαβάστε επίσης: Η φίλη και σύμβουλος του Μητσοτάκη, που έγινε διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ ενώ μετέχει στα Δ.Σ. εταιρειών του Χρηματιστηρίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter