Αποκάλυψη Πολάκη για νέο κυβερνητικό σκάνδαλο: Έδωσαν 35.000 για πετσέτες θαλάσσης

Αποκάλυψη Πολάκη για νέο κυβερνητικό σκάνδαλο: Έδωσαν 35.000 για πετσέτες θαλάσσης

Ακόμη μια προκλητική σπατάλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναδεικνύει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

«Τρώνε και από τις πετσέτες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων και ειδικότερα από αγορά πετσετών θαλάσσης ύψους 34.782 ευρώ, οι οποίες «βαφτίστηκαν» πολιτιστικά αγαθά.

«Από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων που έχει πρόεδρο την εκλεκτή της Μενδώνη (την είχε άμισθη μετακλητή πριν την βάλει εκεί), την κυρία Διβάρη Βαλάκου Νικολέττα, αρχαιολόγο», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων, αναφερόμενος στη διοίκηση του οργανισμού και τη στενή του σχέση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ο Παύλος Πολάκης ανέδειξε νέα αμαρτωλή προμήθεια του ΕΟΠΠΥ στην εταιρία του εκλεκτού της πρωθυπουργικής οικογένειας, Αχιλλέα Νταβέλη, σε τιμές απολύτως προνομιακές για τον τελευταίο και σε πλήρη ασυμφωνία με τις τρέχουσες τιμές στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε επίσης: Αμαρτωλή προμήθεια του ΕΟΠΠΥ στον Νταβέλη καταγγέλλει ο Πολάκης

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ!!

38.000 ευρώ για αγορά «πολιτιστικών αγαθών» δηλαδή πετσέτες θαλάσσης !!!!

Από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων που έχει πρόεδρο την εκλεκτή της Μενδώνη (την είχε άμισθη μετακλητή πριν την βάλει εκεί),  την κυρία Διβάρη Βαλάκου Νικολέττα, αρχαιολόγο!!!

Εσύ μεσαιοταξίτη Κυρ-Παντελη μου, που ψήφισες το Μητσοτακη,φάε τώρα πατριδοκαπηλεία και τεθωρακισμένα στην Ουκρανία .Αυτοί τρώνε και τα ψίχουλα κι εσύ πλήρωνε βενζίνη 2.30 ευρώ και ΔΕΗ 1000 ευρώ το τριάρι!!»

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter