Αποκάλυψη-«βόμβα» Κούγια: «Μου έστειλαν φωτογραφία γιου αξιωματικού της ΕΛΑΣ με τον 23χρονο δράστη»

Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε σήμερα το πρωί (5/2) στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά και τους δύο φίλους του άτυχου 19χρονου, που τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση.

Αναφερόμενος στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας ο γνωστός ποινικολόγος είπε:

«Χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιός μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή», εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών.

Δήλωσε ακόμη ότι «με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν. Με ανησυχεί και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην «γιάφκα», χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά».