Αποκαλυπτική μαρτυρία για την τραγωδία με τη 10χρονη στη Νέα Μάκρη: Το ασθενοφόρο άργησε 40 λεπτά

Αποκαλυπτική μαρτυρία για την τραγωδία με τη 10χρονη στη Νέα Μάκρη: Το ασθενοφόρο άργησε 40 λεπτά
Φωτογραφία αρχείου

Ακόμη μια φορά οι τραγικές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ αποδείχθηκαν μοιραίες για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Αυτή την φορά τραγική κατάληξη είχε ένα 10χρονο κορίτσι, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα στη Νέα Μάκρη.

«Το ασθενοφόρο έφτασε σε σαράντα λεπτά, ίσως και παραπάνω»

Μιλώντας στην ΕΡΤ μια από τους γιατρούς που βρισκόταν στο χώρο και προσπάθησε να την επαναφέρει με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση αποκάλυψε ότι το παιδί που είχε καταναλώσει φαγητό νωρίτερα ήταν ακόμα εν ζωή όταν το ανέσυραν από την πισίνα και πως το ασθενοφόρο άργησε να φτάσει στο σημείο τουλάχιστον σαράντα λεπτά.

«Το παιδί ήταν ζωντανό όταν το έβγαλαν από την πισίνα»

Η ίδια αποκάλυψε ότι το παιδί ήταν εν ζωή όταν το έβγαλαν από την πισίνα, συνεπώς ήταν καθοριστική η έγκαιρη άφιξη του ΕΚΑΒ και η άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

«Το παιδάκι αντιδρούσε» όταν το έβγαλαν είπε εμφανώς συγκλονισμένη για την τραγική απώλεια.

Διαβάστε επίσης: Νέα Μάκρη: Πνίγηκε στην πισίνα την ώρα του παιχνιδιού το 10χρονο παιδί – Τι συνέβη (Video)

Η ίδια περιγράφοντας τις αγωνιώδεις προσπάθειες τόσο της ίδιας αλλά και ενός άλλου ιδιώτη γιατρού να σώσουν το άτυχο κοριτσάκι είπε πως «Ήρθε ένας άλλος συνάδελφος που προσπάθησε και αυτός και ένας διασώστης ο οποίος συμπτωματικά περνούσε απ έξω».

Όσον αφορά τη 10χρονη δήλωσε ότι την γνώριζε από τις ημέρες παραμονής της στο κατάλυμα. «Ήταν πολύ καλή κολυμβήτρια, πολύ καλό παιδί» είπε δηλώνοντας ότι στο χαμό του συνετέλεσε το ότι είχε φάει πριν πέσει στην πισίνα.

Η γιατρός εξήγησε ότι το παιδάκι είχε καταναλώσει φαγητό λέγοντας πως: «Βοήθησα γιατί είμαι γιατρός. Έβγαζε το παιδάκι πολύ τροφή. Ο κορεσμός του είχε ανέβει».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter