Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours για το Clubman

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours για το Clubman

Αποκλειστικές επιλογές Mini Yours για την εξατομίκευση του Clubman λανσάρει η Mini, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο τις βρετανικές ρίζες της φίρμας.

Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας, στιλάτα και κομψά και ανανεώνουν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό.

Πέραν του εξωτερικού φινιρίσματος σε Mini Yours Enigmatic Black metallic και τις ζάντες αλουμινίου της έκδοσης Mini Yours British Spoke 2-tone, διατίθενται επίσης πολλές προτάσεις για το εσωτερικό του Clubman.

Η γκάμα περιλαμβάνει σπορ τιμόνι και επένδυση καθισμάτων Yours Leather Lounge Carbon Black. Τα τελευταία, αποκτούν μια πινελιά πολυτέλειας μέσω του μοτίβου Union Jack στα προσκέφαλα, που σχηματίζεται από διάτρητο υλικό.

Αποκλειστικές πινελιές προσφέρει η πρόταση Mini Yours Interior Styles. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, Piano Black φωτιζόμενη, Frozen Blue φωτιζόμενη και Fibre Alloy φωτιζόμενη και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται, είναι τα φωτιζόμενα πλαίσια και ένθετα θυρών, κοκ-πιτ και κεντρικής κονσόλας.

Τα στοιχεία εξοπλισμού διατίθενται και μεμονωμένα, με το πακέτο να προσφέρει επίσης μοκέτες με μαύρο ρέλι και μοτίβο ραφής σε χρώμα αλουμινίου, καθώς και λογότυπο Mini Yours στα πλευρικά παράθυρα.

Πηγή: Mini

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter