Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖA και τα αριστερά ΜΜΕ

Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια – Του φταίει ο ΣΥΡΙΖA και τα αριστερά ΜΜΕ

Υποστήριξε ότι του την έστησαν επειδή… ξέφευγε από τα στερεότυπα ενώ παράλληλα επικαλέστηκε τις πολιτικές του πεποιθήσεις για να δικαιολογήσει τις εγκληματικές καταγγελίες σε βάρος του.

«Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους ηθοποιούς», είπε στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Στο μοτίβο του έγγραφου απολογητικού του υπομνήματος, που θέλει τις σε βάρος του καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων να είναι προϊόν σκευωρίας για να καθαιρεθεί για πολιτικούς λόγους από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, κινήθηκε και η χθεσινή δια ζώσης απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια.

Διαβάστε επίσης: Του Λιγνάδη του φταίνε «οι μέτριοι που τον φθονούσαν και οι αριστεροί» – Τι υποστηρίζει στο υπόμνημα του

Για το Δημήτρη Λιγνάδη ο εγκληματικός ζόφος που περιγράφεται στις σε βάρος του μαρτυρίες είναι μια στημένη υπόθεση από το «εργαστήριο» , όπως το αναφέρει του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, επειδή «βρίσκονται σε ιδεολογική αντίθεση με το πρόσωπο του» λόγω των πολτικών του πεποιθήσεων» και γιατί δεν του …συγχώρεσαν την αγάπη του για την Πατρίδα.

Διαβάστε επίσης: Λιγνάδης: Οι δικηγόροι του Σ.Ε.Η. κατασκεύασαν την υπόθεση – Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα

Οι κακές αυτές προθέσεις λοιπόν του ΣΕΗ βρήκαν κατά τον κατηγορούμενο έρεισμα στο γεγονός ότι αυτός «δεν είναι σαν τους άλλους ηθοποιούς».

Διαβάστε επίσηςΑποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: «Ήμασταν τα παιδιά του Λιγνάδη»

Είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης:

«Δεν κάνω παρέα μόνο με ανθρώπους του συναφιού μου, μπορώ να κάνω παρέα με ανθρώπους που γνώρισα σε ένα παγκάκι, όπως και μια τρελή που έχω γνωρίσει στο Σύνταγμα , πράγμα που εχει συμβεί».

Ερώτηση ανακρίτριας: Όταν γνωρίζετε κάποιον σε κάποιο παγκάκι θα τον συναντήσετε που;»

Απάντηση Λιγνάδη: «Μπορεί να φύγω από μια παρέα ηθοποιών και να πάω να πιω μια μπύρα με κάποιον που κάθεται σε ένα παγκάκι. Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο και να ξεφεύγω από τα στερεότυπο. Αυτό πολλές φορές είναι παρερμηνεύσιμο… στα γηπεδάκια του Σταθμού Λαρίσης έπαιζα μπάλα, μέχρι πριν από δύο χρόνια με όλους τους αλλοδαπούς»

Διαβάστε επίσηςΑποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: Κατάθεση Κούρκουλα – Είναι γλυκός άνθρωπος, ήταν μαζί μας στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015

Σε λίγο κι άλλα αποσπάσματα από την απολογία Λιγνάδη στον ανακριτή. 

Του φταίει ο ΣΥΡΙΖA και τα αριστερά ΜΜΕ

Η πατρίδα και οι πολιτικές του πεποιθήσεις, είναι ένας από τους λόγους που επικαλέστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης, για να δικαιολογήσει τις εγκληματικές καταγγελίες σε βάρος του.

Είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του στην ανακρίτρια , ότι του την έστησαν «καταρχάς για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις( πριν από τις εκλογές είχα καταφερθεί πολιτικά εναντίον της τότε Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ), και δεύτερον επειδή προέβην σε δύο εμβληματικές για εμένα ενέργειες που είμαι σίγουρος ότι τους ενόχλησαν, στην ονοματοδοσία μιας αίθουσας του Εθνικού Θεάτρου με το όνομα “Ελένη Παπαδάκη” και στην κατάργηση της μέχρι τότε ” Πειραματικής Σκηνής” όπου ήταν προσανατολισμένη στην αποδόμηση και στο μοντερνισμό και στη θέση της, την ίδρυση ερευνητικής σκηνής για το αρχαίο δράμα. Δεν μου συγχωρέθηκε η αγάπη μου στην πατρίδα, στη ιστορία, και στο ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε στην παράσταση Πέρσες την οποία είχα σκηνοθετήσει στην Επίδαυρο η οποία προβλήθηκε σε παγκόσμια μετάδοση μέσω live streaming και στην υπόκλιση φίλησα το ομοίωμα του Παρθενώνα. Για το λόγο αυτό μου έγινε bullying από τα αριστερίζοντα media.»

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: «Μείναμε μαζί στο σπίτι των Κούρκουλα – Παναγιωτάκη», ισχυρίζεται ο αδερφός του

Ερώτηση: Αυτοί οι λόγοι θεωρείτε ότι συνετέλεσαν στην κατασκευή καταγγελιών εναντίον σας;

Απάντηση: Αυτοί και θα μπορούσαν να προσθέσω πάντα εικάζοντας, τη ζηλοφθονία και την ανάληψη αυτού του ύψιστου αξιώματος για τον πολιτισμό καθώς και ότι ο τρόπος διοίκησης που άσκησα μέχρι να παραιτηθώ ξεβόλεψε πολλούς. Οι δικηγόροι Βλάχος και Κουρτέση έκαναν open call στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης «ελάτε να καταγγείλετε»

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης μας πρότεινε να κάνουμε όργιο», επιβεβαιώνει φίλος του μηνυτή

Ερώτηση: Γιατί αυτές οι καταγγελίες να σχετίζονται με το πρόσωπό σας;

Απάντηση: Για τους ανωτέρω λόγους

Ερώτηση: Λέτε λοιπόν ότι η μήνυση του Α. είναι κίβδηλη; Ότι ο δικηγόρος κατασκεύασε τη μήνυση;

Απάντηση: Έφτιαξε μια καταγγελία από το πουθενά, δεν ξέρω ποιο ήταν το έναυσμα. Λέω λοιπόν ότι το περιεχόμενο της μήνυσης το κατασκεύασε ο δικηγόρος.

Ερώτηση: Έχετε διαβάσει την κατάθεση του κυρίου Σακ;

Απάντηση: Την έχω αλλά δεν θυμάμαι τι αναφέρει

Ερώτηση: Λέτε λοιπόν ότι και ο Σακ ανήκει στον κύκλο που κατασκεύασαν καταγγελίες;

Απάντηση: Επιστρατεύτηκε για να δώσει αληθοφάνεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter