Αποκριάτικη απόδραση

Αποκριάτικη απόδραση

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας απομακρύνει από τις αγαπημένες μας ασχολίες και την επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτές τις Απόκριες σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι στις Ελληνικές παραδόσεις με το νέο Ford EcoSport

Η σύγχρονη καθημερινότητα συχνά μας απομονώνει από τις μικρές, αλλά σημαντικές χαρές της ζωής και την «πραγματική» επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Παρά τα έξυπνα τηλέφωνα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα Social Media, μπορούμε να τους μιλήσουμε και να τους «δούμε», όσο μακριά και αν βρίσκονται, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαστε κοντά τους.

Το τριήμερο της Αποκριάς αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την πολύβουη πόλη και τη ρουτίνα του γραφείου και να βρεθούμε πραγματικά δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους και μάλιστα να απολαύσουμε την Ελληνική ύπαιθρο.

Με το νέο Ford Ecosport η απόδραση από την πολύβουη πόλη είναι μια απλή απόφαση, όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω του. Άλλωστε, η Καθαρά Δευτέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι στις Ελληνικές παραδόσεις, όπως το πέταγμα του χαρταετού, που σίγουρα ήταν από τις αγαπημένες «παιδικές» ασχολίες όλων μας. Κάποιοι μάλιστα, φτιάχναμε μόνοι το χαρταετό μας. Το μοναδικό μας άγχος, ήταν να φτιαχτεί σωστά για να πετάξει.

Γυρνούσαμε από το σχολείο, παρατούσαμε τη τσάντα με τα τετράδια και τα βιβλία και ξεχυνόμαστε στις γειτονιές με τους φίλους μας για να βρούμε τα υλικά, που θα πετούσαν ψηλά την πιο ωραία παιδική κατασκευή. Οι κόλλες, τα σκουλαρίκια, τα καλάμια, ο σπάγκος και πάνω από όλα τα ζύγια – όλα έπρεπε να γίνουν σωστά.

Παρ όλα αυτά, η κατασκευή του δεν ήταν δύσκολη. Εξάλλου, πάντοτε γινόταν υπό την επιτήρηση και τις οδηγίες των πρεσβυτέρων της οικογένειας, και για τους πιο τυχερούς, μαζί με μπόλικο σπιτικό γαλακτομπούρεκο – το παραδοσιακό γλυκό της Αποκριάς. Φυσικά, η διαδικασία ολοκληρωνόταν με την εξεύρεση του κατάλληλου σημείου για το πέταγμα του χαρταετού. Ούριος άνεμος και λίγο τρέξιμο, ήταν συνήθως αρκετά για να μας κάνουν ευτυχισμένους.

Ο χαρταετός μας έρχεται από την μακρινή Κίνα. Συμβολίζει τη ψυχή του ανθρώπου που ανεβαίνει ψηλά και συνομιλεί με τους θεούς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, ότι στην Ελλάδα πετάμε τους χαρταετούς την Καθαρή Δευτέρα, που τότε ξεκινά η Σαρακοστή.

Φέτος τις Απόκριες επιζητούμε να νιώσουμε ξανά αυτά τα συναισθήματα γι’ αυτό και σχεδιάζουμε μία εκδρομή στο χωριό. Το νέο Ford EcoSport είναι το ιδανικό όχημα για το σκοπό αυτό – άνετο και ασφαλές στην Εθνική οδό, ευέλικτο και ευκολοδήγητο στα στενά σοκάκια ενός χωριού χάρη στις compact διαστάσεις και τους αισθητήρες περιμετρικά του αμαξώματος.

Ο εκδρομικός του χαρακτήρας είναι το ιδανικό μέσο για να κάνει πραγματικότητα την απόδραση που ονειρευόμαστε. Σαν γνήσιο Όχημα Ελευθέρου Χρόνου, διαθέτει σχεδίαση SUV και πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που θα μας κάνει να ευχαριστηθούμε τόσο τη διαδρομή, όσο και τον προορισμό.

Φύγαμε λοιπόν! Εκδρομή στο χωριό, για να φτιάξουμε τον δικό μας χαρταετό και να νιώσουμε και πάλι παιδιά παρέα με το νέο Ford EcoSport – Η ζωή είναι έξω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter