Εμπορική Καμπάνια Volvo

Αποκτήστε ένα Volvo

Η Νέα Εμπορική Καμπάνια της Volvo Car Hellas «Volvo Come True», είναι εδώ και ο καθένας μπορεί να αποκτήσει το Volvo που πάντα ονειρευόταν – σε ειδικές τιμές και προνομιακά οφέλη.

Η Volvo Car Hellas προσεγγίζει το ευρύτερο αγοραστικό κοινό, δίνοντας εναλλακτικές λύσεις απόκτησης προκειμένου να κάνει τα μοντέλα της ακόμη πιο προσιτά στους οδηγούς.

To “Volvo Come True“ έρχεται να συμπληρώσει την νέα εμπορική καμπάνια της μάρκας η οποία έχει ως στόχο τη δυνατότητα απόκτησης ενός αυτοκινήτου υψηλών σχεδιαστικών και τεχνολογικών προδιαγραφών σε ανταγωνιστική – προσιτή τιμή. Πρόκειται για μοντέλα που εκπροσωπούν το μέλλον της τεχνολογίας, της υψηλής αισθητικής και της ασφάλειας.

Μέσω του Δικτύου Επίσημων Διανομέων της Volvo Car Hellas , ο ιδιώτης ή ελεύθερος επαγγελματίας πελάτης μπορεί από σήμερα και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017 να αποκτήσει, το V40, V40 Cross Country, S60, S60 Cross Country και XC60 Model Year 2017 με εξαιρετικά χρηματοοικονομικά οφέλη που ξεκινούν από 1.800 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για το V40 έως 9.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για το XC60 MY 2017.

Η προσφορά ισχύει, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.