Απόψε η πρεμιέρα του διαδικτυακού καναλιού της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας

Απόψε η πρεμιέρα του διαδικτυακού καναλιού της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας

Στο πλαίσιο της αναγκαίας παραμονής στο σπίτι λόγω του κορονοϊού ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, Ανδρέας Κατσιγιάννης, ανακοίνωσε τη δημιουργία διαδικτυακού καναλιού στο Youtube, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δει συναυλίες, backstage και εκπομπές του μουσικού συνόλου.

Η αρχή γίνεται απόψε στις 9 το βράδυ με την προβολή της συναυλίας «Μην μου γράφεις γράμματα», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο Βόλου στις 10/09/2018, στην επέτειο για τα 20 χρόνια της Εστουδιαντίνας και είχε θέμα τη μετανάστευση και την ξενιτιά. Τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας, που είναι και ο βασικός παραγωγός της ορχήστρας στη δισκογραφία, ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο Χρήστος Καλιοντζίδης και η Ρία Ελληνίδου, καθώς και η χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε διεύθυνση Νίκου Χιώτογλου. Αφηγητής είναι ο Τάσος Νούσιας.

«Αφού πρέπει να παραμείνουμε σπίτι, να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο δημιουργικά» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Κατσιγιάννης στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε.

Για να ενημερώνεστε σχετικά με την προβολή του αρχειακού υλικού της Εστουδιαντίνας μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι της

Στη συναυλία «Μη μου γράφεις γράμματα» συμμετέχουν οι Σταύρος Κουσκουρίδας: κλαρίνο, Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί, Δήμος Βουγιούκας: ακορντεόν, Χρήστος Δασκαλόπουλος: βιολί, Ζήσης Γεωργαλιός: κανονάκι, Φίλιππος Ρέτσιος: πιάνο Γιώργος Μάτσικας: μπουζούκι, Μπεκιαρόπουλος Παντελής: μπουζούκι, Κωνσταντίνος Γεδίκης: ούτι, Αποστόλης Βαλαρούτσος: κιθάρα, Κώστας Κωνσταντίνου: μπάσο, Στράτος Σαμιώτης: κρουστά, Δημήτρης Γκαβαρδίνας: τύμπανα, Νίκος Σαμαράς: πνευστά, Μιχάλης Καλιοντζίδης: ποντιακή λύρα, Ανδρέας Κατσιγιάννης: σαντούρι, καλλιτεχνική Διεύθυνση. (Το πρόγραμμα αυτό, πρωτοπαρουσιάστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών στις 30 Ιουνίου του 2017 ,στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού)

Διαβάστε εδώ την πρόσφατη συνέντευξη του Ανδρέα Κατσιγιάννη στο Documento

Περισσότερες πληροφορίες για την Εστουδιαντίνα εδώ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter