Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας για την κατάργηση της Σ.Σ.Ε. στη ΔΕΗ

Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας για την κατάργηση της Σ.Σ.Ε. στη ΔΕΗ

Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ επί του άρθρου 3 του νομοσχεδίου για τον «εκσυγχρονισμό» της ΔΕΗ και το οποίο αφορά την κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όσους υπαλλήλους προσληφθούν στην επιχείρηση μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Την ένσταση του ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν στη δι’ εγέρσεως ψηφοφορία ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25, ενώ η Ελληνική Λύση δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία ζητώντας τη σύσταση Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Λίγο πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας επικράτησε ένταση στην Ολομέλεια λόγω της άρνησης του προέδρου της Βουλής, Κ. Τασούλα, να δώσει το λόγο στην Έφη Αχτσιόγλου προκειμένου να απαντήσει στις αιτιάσεις του Κ. Χατζηδάκη.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Σ. Φάμελλος έκανε λόγο για πραξικοπηματική στάση του προεδρείου της Βουλής, ενώ στηλίτευσε ότι μόλις 30 βουλευτές της ΝΔ έχουν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών έναντι 37 του ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμη: ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Συλλαλητήριο στις 15:00 και πορεία στη Βουλή κατά του νομοσχεδίου

Διαβάστε ακόμα: Τζανακόπουλος για κατάργηση Σ.Σ.Ε. στη ΔΕΗ: Μας επιστρέφετε στις πιο σκοτεινές περιόδους του 2ου μνημονίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter