Αποστάσεις Μπακογιάννη από Άδωνη και Πορτοσάλτε για τον στίχο του Πάνου Βλάχου: «Δεν αξίζει βαθιά ανάλυση»

Αποστάσεις Μπακογιάννη από Άδωνη και Πορτοσάλτε για τον στίχο του Πάνου Βλάχου: «Δεν αξίζει βαθιά ανάλυση»

Τη δική της εκτίμηση έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τους στίχους που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος και τις αντιδράσεις του Άδωνη Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Ρ/Σ Παραπολιτικά για το εάν θεωρεί ότι ο επίμαχος στίχος ήταν προτροπή σε δολοφονία  απάντησε με τρόπο που μαρτυρά πως μάλλον βρήκε υπερβολικές τις αντιδράσεις των θιγόμενων Άδωνη Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε, κάνοντας λόγο για μια φράση που είναι «100% κακόγουστη από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως αξίζει ανάλυση σε βάθος».

«Μπορεί κανένας να το εκλάβει έτσι όταν λες αυτού του είδους τη φράση… ξέρετε στην Κρήτη έχουμε μια παλιά κουβέντα που λέμε όταν λέει κάποιος θα σας σκοτώσω εξαρτάται ποιος το λέει. Αν το λέει κάποιος που έχει την ικανότητα να σε σκοτώσει μετράει διαφορετικά από έναν άνθρωπο  ο οποίος δεν είναι σε θέση να κάνει το παραμικρό.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να πάρει κανένα βραβείο ποίησης η φράση αυτή. Είναι 100% κακόγουστη από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως αξίζει ανάλυση σε βάθος», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το 4:10 λεπτό

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Twitter με το τραγούδι του Βλάχου: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνη και Πορτοσάλτε» (Video)

Η απάντηση Βλάχου σε Άδωνη – Πορτοσάλτε: «Βάλτε κι εμένα στον σάκο» (Video)

Πρόκληση Λίνας Κλείτου για τον πατέρα του νεκρού Βασίλη Μάγγου: «Ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter