Πρόκληση Λίνας Κλείτου για τον πατέρα του νεκρού Βασίλη Μάγγου: «Ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί»

Πρόκληση Λίνας Κλείτου για τον πατέρα του νεκρού Βασίλη Μάγγου: «Ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί»

Θέλοντας να πάρει θέση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου προχώρησε σε μια απαράδεκτη ανάρτηση προσβάλλοντας τον Γιάννη Μάγγο, πατέρα του Βασίλη Μάγγου που έχασε τη ζωή του στον Βόλο λίγες ημέρες μετά που δέχτηκε ξυλοδαρμό από αστυνομικές δυνάμεις.

Η Λίνα Κλείτου ανέβασε μια εικόνα του Γιάννη Μάγγου στην οποία κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, θέλουμε δημόσιες και δωρεάν σπουδές», και τον χαρακτήρισε «τυπάκο με κατσιασμένο μαλλί», λέγοντας παράλληλα ότι η φωτογραφία αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

«Καλύτερη διαφήμιση υπέρ των Ιδιωτικών ΑΕΙ από αυτή που κάνει ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί, δεν θα μπορούσε να γίνει. Όλη η αποτυχία του προοδευτικού σκοταδισμού, σε μια εικόνα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίνα Κλείτου κάνει ντροπιαστικά σχόλια για γονείς ου έχουν χάσει το παιδί τους δείχνοντας πρωτοφανή ασέβεια.

Τον Μάιο του 2022 είχε επιτεθεί χυδαία στη Μάγδα Φύσσα κάνοντας άστοχες συγκρίσεις με την μητέρα του, επίσης, αδικοχαμένου Αξαρλιάν.

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει  και η μάνα Φυσά. Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης. Υπάρχει και ο παρεμβατικός  πόνος της δεύτερης, που καταλήγει   ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…»

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: «Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη» – Πορεία για τον Β. Μάγγο (Videos)

Πάντειο: Τριήμερη απεργία αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη ΔΕΠ – Η ανακοίνωση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter