Αποστομωτική απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: Θα γελούσα με το black χιούμορ, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα των πολιτών

Αποστομωτική απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: Θα γελούσα με το black χιούμορ, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα των πολιτών

Αιχμηρή απάντηση έδωσε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη δηκτική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, επισημαίνοντας ότι: «Σήμερα στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Βlack Friday -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες».

Ο πρόεδρος του Συριζα – ΠΣ  συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα απόσπασμα από εκπομπή για τις αυξήσεις σοκ στα σούπερ μάρκετ, που κατέγραψαν άνοδο 136% μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο.

Παράλληλα παρουσίασε δύο κάρτες με τον κατώτατο μισθό σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία (758€ – 1.594€ – 1.584€) και την τιμή του στοματικού διαλύματος στις τρεις χώρες (5.30€ – 1.99€ – 1.97€), που είναι ενδεικτικές της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. «Θα χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσθέτει «Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες. Δύο κάρτες δώρο! Ένα συν ένα λόγω του Black Friday: Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και και Γερμανία και δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, θα που χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε προς τον ΣΥΡΙΖΑ πως: «Κινδυνεύεται να γίνεται κόμμα Black Friday», με τον Σωκράτη Φάμελλο να δίνει άμεση και ηχηρή απάντηση, καλώντας τον πρωθυπουργό να να μείνει στα κρύα αστεία από τα να κάνει «εγκληματικές πολιτικές» που καταστρέφουν ολόκληρες περιοχές (Θεσσαλία, Έβρος, Ρόδος).

Παρέμβαση έκανε και η Δώρα Αυγέρη, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντάει στο επικριτικό σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ρίξει τις τιμές και ρίχνει το επίπεδο στη Βουλή!».

Διαβάστε επίσης: Φάμελλος στη Βουλή: «Μόνο οι κολλητοί του Μαξίμου αισθάνονται ασφαλείς σε αυτήν τη χώρα»

Φαρμακερή απάντηση Αυγέρη στη «Black Friday» Μητσοτάκη: «Δεν μπορεί να ρίξει τις τιμές και ρίχνει το επίπεδο στη Βουλή»

Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει (κι άλλο) τους ελεύθερους επαγγελματίες: «Αυτά που λέγαμε προεκλογικά, αυτά κάνουμε και τώρα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter