Φάμελλος στη Βουλή: «Μόνο οι κολλητοί του Μαξίμου αισθάνονται ασφαλείς σε αυτήν τη χώρα»

Φάμελλος στη Βουλή: «Μόνο οι κολλητοί του Μαξίμου αισθάνονται ασφαλείς σε αυτήν τη χώρα»

«Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι μόνοι που περνούν καλά είναι οι κολλητοί του Μαξίμου, όλη η υπόλοιπη Ελλάδα αισθάνεται ανασφαλής» ανέφερε στη δευτερολογία του ο Σωκράτης Φάμελλος στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ στο λογοπαίγνιο του Κυρ. Μητσοτάκη πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «κόμμα black Friday, -50%» αντέτεινε πως «καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία, παρά εγκληματικές πολιτικές».

Δείτε επίσης: Φάμελλος: «Πάμε κι όπου βγει και στις θεομηνίες»

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «ψευδοεκσυγχρονιστή» που τα βάζει με την επιστήμη, φέρνοντας ως παράδειγμα την κυβερνητική πρόθεση ενσωμάτωσης της ΕΜΥ και του Αστεροσκοπείου Αθηνών στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

«Θέλετε να τακτοποιείτε κολλητούς και γι΄ αυτό δεν θέλετε σχεδιασμό και επιστήμονες» ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει master plar αντιπλημμυρικών έργων και αρμόδιο κέντρο παρακολούθησης.

Επιπλέον, στηλίτευσε την επιμονή του Κυρ. Μητσοτάκη στην ιδιωτική ασφάλιση επιχειρήσεων και κατοικιών με φόντο την κλιματική κρίση, κρίνοντας πως η κυβέρνηση κάνει την κρίση ευκαιρία.

Κάλεσε δε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει τι θα κάνει με τους 2.500 άνεργους πλέον πυροσβέστες που έληξε η σύμβασή τους, γνωστοποιώντας πως στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος που θα ψηφιστεί αύριο περιλαμβάνεται τροπολογία για να πληρωθούν οι «ήρωες δασεργάτες του 2022». «Αυτή είναι η κατάσταση που ζούμε» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Βουλή LIVE: Σύγκρουση κορυφής για τη Θεσσαλία και τον Έβρο

Βουλή: Ο Μητσοτάκης επαναφέρει το αφήγημα της ατομικής ευθύνης για να καλύψει την επιτελική ανικανότητα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter