Αποθέωση στην Πορτογαλία για Μήτρογλου (Video & Photos)

Έχει τρελάνει τους Πορτογάλους ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, που σκοράρει για έκτο σερί αγώνα. Την Τρίτη, «κάρφωσε» δύο φορές – εκτός έδρας – τα δίχτυα της Εστορίλ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, Μπενφίκα, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Πορτογαλίας (Taça de Portugal), με τις επιδόσεις του να «χτυπάνε ταβάνι».

Ο 28χρονος Κώστας Μήτρογλου έχει εννιά γκολ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις των «αετών» της πορτογαλικής πρωτεύουσας και αθλητικές εφημερίδες, όπως η «A’Bola», η «O’Jogo» και η «Record» τον αποθεώνουν, με τη δεύτερη μάλιστα να γράφει πως… ένας Έλληνας αρκεί!

Η «A Bola» έχει πανηγυρική φωτογραφία του «Mitrogolo» και υπογραμμίζει: «Με το ένα πόδι στον τελικό. Δύο γκολ του Μήτρογλου στέλνουν τους “αετούς” στο Ζαμόρ (σ.σ γήπεδο που διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου)».

 «Αρκεί ο Έλληνας», είναι ο τίτλος της «O Jogo», η οποία εδρεύει στο Πόρτο. «Ο Μήτρογλου κρίνει πέμπτο διαδοχικό ματς (σ.σ έξι τα διαδοχικά ματς που έχει βρει αντίπαλα δίχτυα, στο πρώτο εξ’ αυτών – νίκη με 3 – 0 επί της Νασιονάλ – είχε βάλει το τρίτο γκολ). Ακόμη μια φορά υπάρχει διαμάχη για φάση. Κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ».

Η «Record» κι αυτή σε ρυθμούς Μήτρογλου έχει ως τίτλο: «Άλλα δύο για τη συλλογή». «Ο Μήτρογλου σκοράρει για έκτο διαδοχικό ματς και στέλνει τους “αετούς” με το ενάμισι πόδι στον τελικό του Ζαμόρ», συμπληρώνει.