Αράχωβα: Η αποκαλυπτική φωτογραφία που δείχνει τον Όλιβερ με κάποιον άνθρωπο

Αράχωβα: Η αποκαλυπτική φωτογραφία που δείχνει τον Όλιβερ με κάποιον άνθρωπο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Όλιβερ που βρέθηκε νεκρός με φρικτό τρόπο στην Αράχωβα, καθώς η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι προσκόμισε στην αστυνομία φωτογραφίες που δείχνουν τον σκύλο κοντά σε έναν άντρα.

Εδώ και λίγα 24ωρα, κυκλοφορούσε η πληροφορία πως υπάρχουν φωτογραφίες με έναν άνδρα και τον Όλιβερ. Αυτές είδαν σήμερα 14/12/23 το φως το δημοσιότητας, με την αστυνομία τώρα να αναζητά το συγκεκριμένο άτομο για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Από τη μία πλευρά η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τον άτυχο σκύλο επιμένει στην ανθρώπινη εμπλοκή στην κακοποίησή του, και, από την άλλη, οι αρχές διαρρέουν πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπεύθυνη είναι αγέλη άγριων σκύλων, ενώ παράλληλα οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. αναβάλλονται.

Την επίμαχη φωτογραφία αναδημοσίευσε στα social media η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου όπου και προκλήθηκαν τα θανάσιμα τραύματα στο χάσκι.

Ο άγνωστος άνδρας, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, φοράει κουκούλα, έχει περάσει στο λαιμό του μία φωτογραφική μηχανή και φαίνεται να κρατάει ομπρέλα, ενώ εκείνη την ημέρα δεν έβρεχε. Στο επίμαχο καρέ ο άνδρας έχει γυρίσει και κοιτάει τον Όλιβερ.

Όπως είναι λογικό δεν γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κάποια εμπλοκή με την κακοποίηση του Όλιβερ.

Όπως γράφει η Μάρθα Πουλτίδου στην ανάρτησή της:

Προσπάθησε η ΕΛ.ΑΣ επί μέρες να μας πείσει,πως δεν υπάρχει βιντεοληπτικο υλικό,που να δείχνει τον Όλιβερ με κάποιον άνθρωπο,παρά μόνο με ζώα!!
Τι έχει να μας πει τώρα η εκπρόσωπος τύπου,που με στόμφο έκανε δηλώσεις περί συμμορίας σκύλων που βίασε τον Όλιβερ?
Είστε ΨΕΥΤΕΣ!!
Υ.Γ Το υλικό αυτό είναι στα χέρια μου πολλές μέρες και σε καμμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι αυτός είναι ο ένοχος.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter