Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Σε μια πρωτοφανή κίνηση η οποία απλά θα επιβεβαιώσει το Ευρωκοινοβούλιο προχωρά η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα. Ειδικότερα, η κα Κλάπα συγκαλεί Διοικητική Ολομέλεια, την ερχόμενη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, όπου μεταξύ άλλων θα τεθεί προς συζήτηση και το ψήφισμα «καταπέλτης» του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στη χώρα μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα στην ιστοσελίδα dikografies.

Διαβάστε επίσης: Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Συγκεκριμένα οι δικαστές και οι εισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου που θα παραβρεθούν θα «αξιολογήσουν» το ψήφισμα και το περιεχόμενό του σε μια προσπάθεια να το αντικρούσουν/

Πρόκειται ομολογουμένως για μια πρωτοφανή ενέργεια της προέδρου του Αρείου Πάγου, που αν τελικά ευοδωθεί απλά θα αποδείξει στους Ευρωπαίους πως όσα λέγονται για την Ελλάδα είναι πραγματικά. Σε αντίθεση με την εικόνα που προσπαθεί να περάσει η «στριμωγμένη» λόγω του ψηφίσματος κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι το καταδικαστικό ψήφισμα προέκυψε έπειτα από «ανθελληνικές» κινήσεις ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του Γ. Κύρτσου ,η πραγματικότητα είναι άλλη. Κανέναν Έλληνα ευρωβουλευτή δεν είχαν ανάγκη στο Ευρωκοινοβούλιο για να δουν τι πράγματι συμβαίνει. Οι χώρες της ΕΕ έχουν τα δικά τους δίκτυα και πηγές πληροφόρησης για να διαπιστώσουν τι ισχύει και τι όχι.

Σε περίπτωση που ο Άρειος Πάγος επιχειρήσει να αντικρούσει ένα πολιτικό όργανο όπως είναι το Ευρωκοινοβούλιο απλά θα επιβεβαιώσει όσα έχουν διαπιστώσει οι Ευρωπαίοι και σίγουρα θα πρόκειται για κάτι που δεν άπτεται της λειτουργίας του.

Είναι αξιοπερίεργο ότι η κα Κλάπα, μια «καλή δικαστής», όπως είχε πει στην κατάθεσή του στο Ειδικό Δικαστήριο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ετοιμάζεται να συνδέσει το όνομά της με μια τέτοια πρωτοφανή κίνηση και ενώ ήδη η χώρα μας δυσφημείται στο εξωτερικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter