Αρνείται ο Αμπατιέλος ότι η αφίσα κατά Μπελαβίλα είναι του ΚΚΕ αλλά ενστερνίζεται το περιεχόμενο

Αρνείται ο Αμπατιέλος ότι η αφίσα κατά Μπελαβίλα είναι του ΚΚΕ αλλά ενστερνίζεται το περιεχόμενο

Μιλώντας στο documentonews.gr, ο Νίκος Αμπατιέλος αρνείται ότι είναι του ΚΚΕ η διαδικτυακή αφίσα, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Μπελαβίλα. Ωστόσο, ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιά με το ΚΚΕ φαίνεται να συμφωνεί με το περιεχόμενό της, ακόμα και με τον όρο «πλασιέ».

Ο κ. Αμπατιέλος επισήμανε πως ο Περισσός δεν έχει καμία σχέση με την επίμαχη αφίσα, όμως, από τις δηλώσεις που παρατίθενται παρακάτω καθίσταται σαφές ότι είναι απολύτως σύμφωνος με όσα προσάπτονται στον πολιτικό του αντίπαλο.

Η αφίσα:

«Αν δεν έχει τη σφραγίδα του ΚΚΕ, τότε δεν είναι επίσημη αφίσα του κόμματος» απάντησε αρχικά και πρόσθεσε σε σχέση με όσα καταλογίζονται στον υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια περιφέρεια:

«Έχουμε σημαντικές πολιτικές διαφορές, αντιπαρατιθέμεθα για χρόνια και για το ελληνικό και για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά και θα κάνουμε την αντιπαράθεση, όπως την κάνουμε διά ζώσης».

Σε σχέση τον χαρακτηρισμό «πλασιέ» που αποδίδεται στον πολιτικό του αντίπαλο, αντέτεινε:

«Η πολιτική που εξυπηρετεί ο κ. Μπελαβίλας και συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίο που ο Λάτσης στο ελληνικό ευχαρίστησε και τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Σαμαρά».

Αναφορικά με τα λοιπά σημεία κριτικής, δήλωσε:

«Όσον αφορά το θέμα της ΕΒΕ, είναι για την καθηγητική του ιδιότητα σε συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ στήριξε το συντελεστή ΕΒΕ ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών την περίοδο του 2021 – 2022. Τότε, το είχε καταγγείλει και ο φοιτητικός σύλλογος».

»Απ΄ ό,τι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι άηθες ή άδικο σε αυτά που γράφονται. Το μόνο που φαίνεται ανήθικο είναι ο τρόπος που απευθύνθηκε σε εμένα και την οικογένεια μου μέσω του Facebook, αντί να απαντήσει πολιτικά σε κάτι που γράφτηκε στο διαδίκτυο. Εκεί, φαίνεται η αδυναμία απάντησης πολιτικά».

Εν προκειμένω, προκύπτει μία εξόφθαλμη η αντίφαση, αφού ο κ. Αμπατιέλος υπερασπίζεται μέχρι κεραίας προεκλογικό υλικό, το οποίο ο ίδιος δηλώνει πως δεν ανήκει στο ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης: Απαντήσεις για τις συκοφαντίες ζητά ο Μπελαβίλας από τον Αμπατιέλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter