«Αρρυθμίες» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

«Αρρυθμίες» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

Ενστάσεις ήρθαν στο προσκήνιο μετά τη δημοσιοποίηση μεγάλου μέρους των ονομάτων των υποψηφίων που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σημείωσε ότι «προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά» και ότι «μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα».

Καταλήγοντας πρόσθεσε τα εξής: «Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!»

Σχόλιο κύκλων ΣΥΡΙΖΑ

Ως πρώτη απάντηση στην πιο πάνω τοποθέτηση από κύκλους της Κουμονδούρου, επισημαίνεται ότι οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Επίσης ότι η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, και όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter