Τι έγραψε στο Facebook

Άσφαιρα πυρά του Μr. Novartis εναντίον των μαρτύρων

Από το γαϊτανάκι όσων αμφισβητούν, για ίδιον όφελος, τους προστατευόμενους μάρτυρες του Novartis_Gate, δε θα μπορούσε να λείπει το πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης, ο Κωνσταντίνος Φρουζής, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο σκάνδαλο από την εποχή ήταν αντιπρόεδρος της Novartis στην Ελλάδα.

Ο Mr.Novartis, ο οποίος, κατά τη δικογραφία, φέρεται να είχε αναλάβει το… θεάρεστο έργο της δωροδοκίας, κατέφυγε στο Facebook για να σχολιάσει τα όσα έρχονται στο φως από πληροφορίες για τη δικογραφία, επιχειρώντας να μειώσει τη σημασία των μαρτύρων και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ζητά, ούτε λίγο ούτε πολύ, να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο της δικογραφίας, προκειμένου, όπως αναφέρει, να έχουν πρόσβαση σε αυτήν όλοι οι Έλληνες.

Θα όφειλε βεβαίως να γνωρίζει ότι η δημοσιοποίηση της δικογραφίας από τις αρμόδιες αρχές δεν μπορεί να δοθεί. Μπορεί βεβαίως, ως… ενδιαφερόμενος, να τη δώσει κάποια στιγμή ο ίδιος στη δημοσιότητα, προκειμένου να δουν όντως οι Έλληνες περί τίνος πρόκειται…

"Αγαπητοί φίλοι,

θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.

Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία οπου τίμησα και τιμω τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου.

Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δωθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της.

κφ"

Αγαπητοί φίλοι, θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσε...

Posted by Konstantinos Frouzis on Dienstag, 6. Februar 2018
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.