Ασπρόπυργος: Οι δραματικές συνομιλίες των αστυνομικών στον ασύρματο μετά την καταδίωξη

Ασπρόπυργος: Οι δραματικές συνομιλίες των αστυνομικών στον ασύρματο μετά την καταδίωξη

Ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας  από την καταδίωξη, με τη μοιραία κατάληξη στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο του ΑΝΤ1, ακούγονται οι δραματικές εκκλήσεις των αστυνομικών, που καλούσαν σε βοήθεια για τους συναδέλφους τους, αμέσως μετά το δυστύχημα, που προκλήθηκε κατά την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Δείτε επίσης: Ασπρόπυργος: Καρέ καρέ η καταδίωξη του ύποπτου ΙΧ από τα περιπολικά (Video)

«Παράκληση ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα… Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο. Να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στην επικοινωνία του με το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Οι δύο ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ επέβαιναν στη μηχανή που μετά τη σύγκρουση με το περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης το μπροστινό της μέρος στράβωσε. Οι δύο αναβάτες εκτοξεύθηκαν από το δίκυκλο και έπεσαν στο οδόστρωμα. Ο 29χρονος ειδικός φρουρός βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός, 32 ετών, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με πολλαπλά τραύματα σε λεκάνη, άκρα και πλευρά. Έχει χάσει πολύ αίμα, αλλά δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το βίντεο πριν συμβεί ο μοιραίος ελιγμός που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού

Το χρονικό

Η κλήση έγινε στις 03:30 τα ξημερώματα, με περιπολικά και μοτοσικλέτες της ΔΙ.ΑΣ. να καταδιώκουν τα δύο αυτοκίνητα των υπόπτων, στα οποία επέβαιναν 4 άτομα.

Στο ύψος του Ασπρόπυργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό. Τότε, το περιπολικό που βρισκόταν πίσω φρέναρε απότομα με τον οδηγό της μοτοσικλέτας που ακολουθούσε να μην προλαβαίνει να πράξει το ίδιο, προσκρούοντας πάνω στο όχημα

Οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα διακομίστηκαν αρχικά στο «Θριάσιο», με τον έναν εξ αυτών, ηλικίας 29 ετών, να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με το temponews24, ο 29χρονος είχε καταγωγή από την Πάτρα.

Ο δεύτερος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος φέροντας χτυπήματα στη λεκάνη και τα πλευρά.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter