Ασύλληπτες διατυπώσεις Βαρβιτσιώτη: «Κάποιοι θρηνούν τον αδικοχαμένο Αντώνη, και άλλοι αυτούς που πήγαν για τη δουλειά τους»

Ασύλληπτες διατυπώσεις Βαρβιτσιώτη: «Κάποιοι θρηνούν τον αδικοχαμένο Αντώνη, και άλλοι αυτούς που πήγαν για τη δουλειά τους»

Ρεσιτάλ κυνισμού από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον απόηχο του τραγικού συμβάντος στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μέλη από το πλήρωμα σπρώχνουν τον άτυχο 36χρονο Αντώνη ο οποίος πέφτει στη θάλασσα και χάνει τη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο. Όπως υποστήριξε: «Κάποιοι θρηνούν τον αδικοχαμένο Αντώνη, και άλλοι αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους».

Δείτε επίσης: Θρήνος στην Κρήτη για τον 36χρονο Αντώνη που τον έριξαν στο λιμάνι του Πειραιά – Παιδί πολυμελούς οικογένειας (Video)

Στην τοποθέτησή του στο Open, το πρωί της Τετάρτης, εκτός των άλλων, έκανε λόγο για: «απάνθρωπη, εξωφρενική εικόνα» που «προσβάλλει την ελληνική ναυτοσύνη». Και πρόσθεσε: «Σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο, και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

Περίπου τα ίδια είχε πει και στο Action24 λίγο νωρίτερα. «Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, ανατριχιαστικές. Ένας άνθρωπος πήγε να ταξιδέψει και βρέθηκε νεκρός, και ένας άλλος άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του και βρέθηκε κατηγορούμενος για φόνο», είπε χαρακτηριστικά.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter