Θρήνος στην Κρήτη για τον 36χρονο Αντώνη που τον έριξαν στο λιμάνι του Πειραιά – Παιδί πολυμελούς οικογένειας (Video)

Θρήνος στην Κρήτη για τον 36χρονο Αντώνη που τον έριξαν στο λιμάνι του Πειραιά – Παιδί πολυμελούς οικογένειας (Video)

Θλίψη και οργή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του άτυχου 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης απωθήθηκε από τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon ενώ αναχωρούσε, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Δείτε επίσης: Νέα σοκαριστικά βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά: Έσπρωξαν τον 36χρονο από το πλοίο και πνίγηκε (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 36χρονος ήταν παιδί πολυμελούς οικογένειας. Μάλιστα, ο 36χρονος, είχε και ακτοπλοϊκό εισιτήριο, παρά τους αρχικούς ισχυρισμούς περί του αντιθέτου. Μάλιστα, βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με τη «Νέα Κρήτη», όπως περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν ήταν ένας ήσυχος νέος και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς έκανε και διάφορες εξυπηρετήσεις σε διάφορες επιχειρήσεις.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον πνιγμό του 36χρονου: «Τον κοιτούσαν και έδωσαν εντολή να αναχωρήσει το πλοίο» (Video)

Ο 36χρονος Αντώνης είχε πάει για δουλειά στην Αθήνα και επέστρεφε στην Κρήτη, δρομολόγιο που όπως αναφέρουν πληροφορίες έκανε συχνά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Ekriti.gr, ακόμη τραγικότερη την κατάσταση, κάνει η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί στο πλοίο αρκετή ώρα νωρίτερα ωστόσο για κάποιο λόγο κατέβηκε και προσπάθησε αργότερα να επιβιβαστεί ξανά με συνέπεια την τραγική κατάληξη.

Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open, τόνισε πως η οικογένεια του άνδρα ήταν από τις εξυπηρετούμενες του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου. Είπε, μεταξύ άλλων πως: «Το καταλαβαίνεις ότι είναι ένα παιδί που έχει ιδιαιτερότητες».

«Αντώνης Καριώτης. Είναι μία οικογένεια όπου ζουν αυτή τη στιγμή τα πέντε παιδιά. Η μητέρα τους πέθανε πρόσφατα. Είναι εξυπηρετούμενοι από το κοινωνικό παντοπωλείο. Είναι άνθρωποι με ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα», είπε μεταξύ άλλων.

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τον θάνατο του συμπολίτη τους.

Δείτε επίσης: Βίντεο σοκ: Εσπρωξαν ανδρα από πλοίο και πνίγηκε στον Πειραιά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter