Eurovision 2024: Διαμαρτυρία με… χασμουρητά από την Μαρίνα Σάττι όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ (Video)

Eurovision 2024: Διαμαρτυρία με… χασμουρητά από την Μαρίνα Σάττι όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι αντιδράσεις της Μαρίνας Σάττι, η οποία χασμουριόταν την ώρα που έκανε δηλώσεις η τραγουδίστρια του Ισραήλ στη Eurovision.

Λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν, έκαναν κάποιες στους δημοσιογράφους. Όταν έφτασε η σειρά της Εντέν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι «Ηurricane» κι ο δημοσιογράφος της απηύθυνε τις πρώτες ερωτήσεις, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, χασμουριέται επιδεικτικά, και κάνει ότι κοιμάται μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε έξω από το στάδιο ενάντια της συμμετοχής του Ισραήλ, δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, ενώ η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ, γεγονός που είχε κάνει ξανά το 2015 όταν χρειάστηκε να προστατεύσει τη Ρωσία.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρόκριση – «Δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πως τραγούδησα» (Video)


Eurovision 2024: Η βελγική VRT διέκοψε τη μετάδοση με μήνυμα κατά του Ισραήλ – «Σταματήστε τη γενοκτονία» (Photos)


Eurovision 2024: Όλα όσα έγιναν στους ημιτελικούς – Η «ζαριά» της Σάττι, οι «3 βασίλισσες», το Ισραήλ και οι διαδηλώσεις (Photos -Video)


Eurovision 2024: Η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ – Το είχε κάνει ξανά το 2015 με τη Ρωσία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter