Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρόκριση – «Δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πως τραγούδησα» (Video)

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρόκριση – «Δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πως τραγούδησα» (Video)

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024 το Σάββατο έκανε η Μαρίνα Σάττι. «Εγώ χθες ήμουν άρρωστη. Δεν θα καταλάβεις τι έχω πάρει από φάρμακα και τέτοια κάθε τρεις ώρες», είπε σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγες ημέρες πριν τον Β’ Ημιτελικό.

«Είχα φουλ φόβο ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα το πρωί, οπότε ήρθα χαλαρά και είπαμε θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Δεν είχα καθόλου άγχος. Βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν κι είπαμε θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε έτσι και το βράδυ. Όντως όταν ανέβηκα δεν κατάλαβα τι έγινε.

Δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πως τραγούδησα, ούτε τίποτα. Ελπίζω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό.

Τα κοτσιδάκια τα φτιάξαμε το μεσημέρι για πλάκα, για να χαρούμε λίγο, γιατί δεν ήμουν σε καλά κέφια, μας άρεσε κι έμεινε.

Θέλω να ξεκουραστώ αύριο -αν και δεν θα ξεκουραστούμε γιατί νομίζω 9:30 πρέπει να ρθούμε να κάνουμε κάτι εδώ-, να το “βουλώσω“ λίγο για να φτιάξει λίγο η φωνή μου και πιστεύω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη αύριο» είπε η Μαρίνα Σάττι, πριν αναχωρήσει για το ξενοδοχείο της.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Όλα όσα έγιναν στους ημιτελικούς – Η «ζαριά» της Σάττι, οι «3 βασίλισσες», το Ισραήλ και οι διαδηλώσεις (Photos -Video)


Eurovision 2024: Γιούχαραν την εκπρόσωπο του Ισραήλ – Τραγουδούσε και ο κόσμος της φώναζε «Free Palestine» (Video)


Eurovision 2024: Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό η Μαρίνα Σάττι – Αμφίβολη η εμφάνισή της στον ημιτελικό (Video)


Eurovision 2024: Το βράδυ ο Β’ ημιτελικός με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» – Παπαρίζου και Σερτάμπ επιστρέφουν στη σκηνή (Video)


Eurovision 2024: Γιατί η Αυστραλία και το Ισραήλ συμμετέχουν στη Eurovision


Eurovision 2024: Το παλαιστινιακό μαντήλι στο χέρι του Eric Saade και η εκρηκτική εμφάνιση Φουρέιρα – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter