Συγκλονιστική μαρτυρία για τον πνιγμό του 36χρονου: «Τον κοιτούσαν και έδωσαν εντολή να αναχωρήσει το πλοίο» (Video)

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον πνιγμό του 36χρονου: «Τον κοιτούσαν και έδωσαν εντολή να αναχωρήσει το πλοίο» (Video)

Σοκάρει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το συγκλονιστικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, με τραγική κατάληξη τον πνιγμό του 36χρονου, που απωθήθηκε από το πλοίο Blue Horizon. «Τον κοίταξαν να βυθίζεται στο νερό και έδωσαν εντολή να αναχωρήσει το πλοίο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ περιγράφοντας τα όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ.

Δείτε επίσης: Νέα σοκαριστικά βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά: Έσπρωξαν τον 36χρονο από το πλοίο και πνίγηκε (Video)

«O άνθρωπος ήταν μέσα στο πλοίο και μάλλον δεν είχε εισιτήριο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος περιέγραψε τις κινήσεις των δύο μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που έσπρωξαν πάνω από τον καταπέλτη τον άτυχο 36χρονο, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. «Όλοι φωνάζαμε τι κάνεις, τι κάνεις» αποκάλυψε λέγοντας ότι ακόμα και μετά που ξεκίνησε το πλοίο και η δίνη της προπέλας παρέσυρε τον άνδρα στο νερό ο αξιωματικός του καταστρώματος αφού έριξε μια ματιά έδωσε εντολή να ξεκινήσει το πλοίο.

Δείτε επίσης: Βίντεο σοκ: Εσπρωξαν ανδρα από πλοίο και πνίγηκε στον Πειραιά

«Πνίγεται ένας άνθρωπος και γυρνάς και λες φεύγουμε, χωρίς να κάνεις μια προσπάθεια. Να του πετάξεις ένα σωσίβιο. Να πεις πνίγεται ένας άνθρωπος. Χωρίς να συμβαίνει τίποτα ξεκίνησε το πλοίο» ανέφερε.  Όπως είπε μετά από λίγα λεπτά το σώμα του άτυχου 36χρονου ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας αλλά ήταν πλέον αργά.

Συγκλονισμένος ο επιβάτης του πλοίου που διατάχθηκε να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι όταν έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες της επικοινώνησαν με το λιμενικό για να το καταγγείλουν.

«Μας σταματήσαν αρόδο και μετά μας γύρισαν πίσω» δήλωσε. Ο ίδιος καταγγέλλει τους ισχυρισμούς μελών του πληρώματος που δήλωσαν ότι ο άνδρας που προσπάθησε να επιβιβαστεί την ώρα που αναχωρούσε το πλοίο έπεσε μόνος του. «Αυτό δεν έγινε», τόνισε ο μάρτυρας επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες και άλλων επιβατών.

Νέα σοκαριστικά βίντεο

Σοκάρουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον απόηχο του τραγικού συμβάντος, που δύσκολα το χωρά ανθρώπινος νους.

Όπως αποτυπώνεται στα βίντεο, ο άτυχος 36χρονος είχε τρέξει για να μπει στο πλοίο, ανέβηκε στον καταπέλτη και άτομα του πληρώματος των απωθούν και τότε πέφτει στη θάλασσα. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σοκαριστικές.

Το πλοίο λίγο αργότερα επέστρεψε στον Πειραιά και οι Αρχές συνέλαβαν τον καπετάνιο και άλλους τρεις.

Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon προχώρησε χθες το λιμενικό σώμα. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα από το πλήρωμα που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Από όλους λαμβάνονται καταθέσεις για την υπόθεση ενώ το λιμενικό σώμα έχει λάβει προανακριτικό υλικό, αλλά και τα σχετικά βίντεο. Επίσης, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν σήμερα αναμένεται και οι τέσσερις να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

Το πλοίο αρχικά είχε αναχωρήσει για το Ηράκλειο, αλλά με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα.

 

Η ανακοίνωση της Attica Group

Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter