Νέα σοκαριστικά βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά: Έσπρωξαν τον 36χρονο από το πλοίο και πνίγηκε (Video)

Νέα σοκαριστικά βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά: Έσπρωξαν τον 36χρονο από το πλοίο και πνίγηκε (Video)
Screenshot:Twitter

Σοκάρουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον απόηχο του τραγικού συμβάντος, που δύσκολα το χωρά ανθρώπινος νους, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon απωθούν έναν 36χρονο με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Δείτε επίσης: Βίντεο σοκ: Εσπρωξαν ανδρα από πλοίο και πνίγηκε στον Πειραιά

Όπως αποτυπώνεται στα βίντεο, ο άτυχος 36χρονος είχε τρέξει για να μπει στο πλοίο, ανέβηκε στον καταπέλτη και άτομα του πληρώματος των απωθούν και τότε πέφτει στη θάλασσα. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σοκαριστικές.

Το πλοίο λίγο αργότερα επέστρεψε στον Πειραιά και οι Αρχές συνέλαβαν τον καπετάνιο και άλλους τρεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEWS 24/7 (@news247gr)

Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon προχώρησε χθες το λιμενικό σώμα. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα από το πλήρωμα που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Από όλους λαμβάνονται καταθέσεις για την υπόθεση ενώ το λιμενικό σώμα έχει λάβει προανακριτικό υλικό, αλλά και τα σχετικά βίντεο. Επίσης, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν σήμερα αναμένεται και οι τέσσερις να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

Το πλοίο αρχικά είχε αναχωρήσει για το Ηράκλειο, αλλά με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα.

 

Η ανακοίνωση της Attica Group

Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter