TAI the honest Company: Όταν είσαι αυθεντικός καινοτομείς

TAI the honest Company: Όταν είσαι αυθεντικός καινοτομείς

Με 35 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η TAI the honest Company, καινοτομεί και διαρκώς αναπτύσσεται «πατώντας» στην εταιρική κουλτούρα που συνοψίζεται στο σύνθημα: «Είμαστε αυθεντικοί, και προσφέρουμε το καλύτερο με σεβασμό στους καταναλωτές».

Πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1989 με όραμα την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Πλέον είναι σε θέση να προωθήσει στην αγορά δυο καινοτόμα νέα  εντομοαπωθητικά  που απευθύνονται στην οικογένεια, τα παιδιά ακόμη και σε μωρά μεγαλύτερα των 6 μηνών.

Η Tai lotion family είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια και παιδιά από ενός έτους και πάνω και εγγυάται προστασία από τα κουνούπια ως και 8 ώρες ενώ έχει τα εξής συγκριτικά πλεονεκτήματα:

  • Ευρωπαϊκή έγκριση κυκλοφορίας βάση κανονισμού BPR FAMILY
  • Spray cup που ψεκάζει & ανάποδα (upside down)
  • 0% συντηρητικά

Tai lotion kids είναι κατάλληλη ακόμη και για μωρά από 6 μηνών και παρέχει προστασία από τα τσιμπήματα έως και 6 ώρες, ενώ έχει τα εξής συγκριτικά πλεονεκτήματα:

  • Ευρωπαϊκή έγκριση κυκλοφορίας βάση κανονισμού BPR FAMILY
  • Spray cup που ψεκάζει & ανάποδα (upside down)
  • 0% συντηρητικά, Ο% αλκόολη

TAI fire & bbq

 Όταν μία εταιρεία, όπως η TAI the honest Company δεσμεύεται έναντι των καταναλωτών ώστε να τους παρέχει προϊόντα καθημερινής χρήσης που αγγίζουν την χρυσή τομή ποιότητας-τιμής…

Όταν μια εταιρεία όπως η TAI the honest Company δεσμεύεται για την παροχή κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών.

Όταν μία  εταιρεία όπως η TAI the honest Company εξελίσσει με τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί υιοθετώντας πελατο-κεντρική προσέγγιση θεωρώντας ότι «η ποιότητα είναι ανάγκη και όχι επιλογή»

Τότε δεν μπορεί σε έναν βασικό της πυλώνα της, όπως είναι αυτός των ειδών καύσης, στον οποίο δραστηριοποιείται από το 2003  να εμπλουτίζει τη γκάμα της παρέχοντας κορυφαία προϊόντα όπως:

-Ξυλοκάρβουνα σε πρακτική χάρτινη συσκευασία των 3 kgr. Με δεδομένο ότι από το 2025 στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιτρέπεται μόνο η πώληση προϊόντων κάρβουνου ή μπρικέτας με Πιστοποίηση FSC®, η TAI the honest Company, φέρνει το μέλλον στο παρόν και  διαθέτει από φέτος  στην αγορά προϊόντα με αυτή την ευρωπαϊκή πιστοποίηση. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει τα εξής συγκριτικά πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή & σταθερή θερμική ένταση (300kgr/m3)
  • -100% φυσικής προέλευσης
  • Έως και 2 ώρες σταθερή διάρκεια καύσης
  • Χωρίς υγρασία & ξένα σώματα

-Καθαριστικό GRILL 3σε1 για BBQ-ΦΟΥΡΝΟ-ΤΖΑΚΙ

Το καινοτόμο αυτό καθαριστικό που διαθέτει ειδική αντλία ασφαλείας έρχεται να διευκολύνει. Με ένα ψέκασμα και με ελάχιστο τρίψιμο, εξασφαλίζεται η αφαίρεση καμμένων λιπών και οι μαυρίλες από το bbq, τις σχάρες, τους φούρνους, τα σκεύη, τα τζάμια τζακιού & ξυλόσομπας

«Σπουδαίο-Ασφαλές-Σταθερό» εντομοαπωθητικό

H ιστορία της ΤΑΙ | the honest company ξεκινά το 1989 με ιδρυτή τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Από την πρώτη στιγμή επελέγη το όνομα TΑΙ το οποίο έχει τις ρίζες του στην Mandarin Chinese διάλεκτο και σημαίνει «σπουδαίο, ασφαλές, σταθερό».

Αυτά τα στοιχεία συνοψίζονται στη δημιουργία προϊόντων καθημερινής χρήσης τα οποία παρασκευάζονται σε Ευρώπη και Ελλάδα, τηρώντας όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.  Από το 1989 και μέχρι σήμερα η εταιρεία  τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές σε όλα τα προϊόντα και διεξάγοντας  συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των  καταναλωτών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter