Κυκλάδες: Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα σε κυλιόμενες σκάλες πλοίου – Τραυματίστηκαν έξι μαθητές

Κυκλάδες: Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα σε κυλιόμενες σκάλες πλοίου – Τραυματίστηκαν έξι μαθητές

Σοκ προκαλεί το ατύχημα που σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες εντός επιβατηγού πλοίου κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής από την Θήρα στην Ίο, όταν η κυλιόμενη σκάλα ενεργοποιήθηκε χωρίς προειδοποίηση με αποτέλεσμα οι μαθητές να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον και έξι άτομα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα έξι μαθητές που επέβαιναν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» τραυματίστηκαν ελαφρά μετά από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ίου.

Μία 14χρονη εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε αυθημερόν.

«Δεν υπήρχε κανένα μέλος του πληρώματος κοντά στην σκάλα για να καθοδηγήσει τα παιδιά, για να προσέχει εάν υπήρχε μπουτόν ασφαλείας το οποίο δεν έπρεπε να ενεργοποιηθεί. Προσπάθησαν οι καθηγητές να σταματήσουν αλλά δεν είναι γνώστες της κατάστασης. Ποιος ήταν υπεύθυνος; Πώς ενεργοποιήθηκε η σκάλα;» κατήγγειλε ο διευθυντής στον ALPHA.

Οι μαθητές, μετά το πέρας της εκδρομής τους στην Ίο, επιβιβάστηκαν σε έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Θήρα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ίου.

Διαβάστε επίσης: Δυνατό ξεκίνημα Μητσοτάκη στο 1ο προεκλογικό σποτ: 3+1 ψέματα σε 1 λεπτό (Video)

Ο «Μακεδονομάχος» Βορίδης για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν κυρώνουμε τα μνημόνια συνεργασίας, διότι είχαμε προβλέψει τι θα γίνει» (Video)

Συμφωνία των Πρεσπών: Ο Άδωνης που έλεγε «παπ, θα την αλλάξουμε», τώρα την υπερασπίζεται! (Video)

Σπηλιωτόπουλος: Με «πολιτική περικεφαλαίας» η ΝΔ προσπάθησε να τορπιλίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Υποκριτικός και επικίνδυνος ο εθνικιστικός λαϊκισμός»: Επικοινωνία Τσίπρα – Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter