Ο «Μακεδονομάχος» Βορίδης για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν κυρώνουμε τα μνημόνια συνεργασίας, διότι είχαμε προβλέψει τι θα γίνει» (Video)

Ο «Μακεδονομάχος» Βορίδης για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν κυρώνουμε τα μνημόνια συνεργασίας, διότι είχαμε προβλέψει τι θα γίνει» (Video)

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η κυβέρνηση, σε ότι αφορά τη διαχείριση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς μετά τις προκλητικές δηλώσεις της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, αναδεικνύονται και οι αντιθέσεις εντός της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος κατέβαινε στους δρόμους με τους «μακεδονομάχους» και με εθνικιστικές δυνάμεις χαρακτηρίζοντας ως εθνικά επιζήμια τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα ζητάει την τήρηση της συμφωνίας από τη γειτονική χώρα. 

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, έφτασε στο σημείο να πει ότι «δεν κυρώνουμε τα μνημόνια γιατί έχουμε κάνει πρόβλεψη αυτής της εξέλιξης, δηλαδή ότι αυτή συμφωνία έχει ελαττώματα στην κατασκευή της».  

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι «δεν πρόκειται να έρθουν προς κύρωση αυτές οι συμφωνίες, μέχρι να έχουμε έναν μηχανισμό, όπου θα διασφαλίζει ότι δεν θα επιτρέπονται αυτά που γίνονται στη γειτονική χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: «Ολοκληρωτική νίκη του Ισραήλ στη Γάζα είναι απίθανη»

Τρόμος στο αεροδρόμιο του Σιάτλ: Airbus πήρε φωτιά κατά την προσγείωση – Πανικόβλητοι οι επιβάτες (Video)

Χέρι – χέρι Τραμπ και Φάρατζ; Τι ετοιμάζει ο υπέρμαχος του Brexit και ο εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Η Ουκρανία μιλά για επιτυχίες στο μέτωπο με τη Ρωσία

Γάζα: Ισραηλινοί διαδηλωτές βανδάλισαν ανθρωπιστική βοήθεια (Video)

Τρόμος δίχως τέλος στη Γάζα: Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα – «Δεν έχουμε νερό, τρόφιμα… τίποτα»

Η Χεζμπολάχ «προειδοποιεί»: Οι εκτοπισμένοι Ισραηλινοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν εάν δεν τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα

Ιταλία: Μητέρα καταδικάσθηκε σε ισόβια για την εγκατάλειψη και τον θάνατο της κόρης της, δεκαοκτώ μόλις μηνών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter