Χέρι – χέρι Τραμπ και Φάρατζ; Τι ετοιμάζει ο υπέρμαχος του Brexit και ο εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Χέρι – χέρι Τραμπ και Φάρατζ; Τι ετοιμάζει ο υπέρμαχος του Brexit και ο εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο επικεφαλής του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι έχει μια “σταθερή προσφορά εργασίας” στο τραπέζι που σχετίζεται με την εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, όπως γράφει το Politico.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Talk, ο πρώην ηγέτης του κόμματος του Brexit Φάρατζ – ο οποίος έχει φλερτάρει επανειλημμένα με μια νέα δουλειά στις ΗΠΑ – δήλωσε ότι του προσφέρθηκε η ευκαιρία να βοηθήσει “έμμεσα” τη νέα προσπάθεια του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο.

“Έχω πράγματι μια πολύ σταθερή προσφορά εργασίας στο τραπέζι από την Αμερική, η οποία είναι πολύ, πολύ δελεαστική”, δήλωσε ο Φάρατζ στην παρουσιάστρια του Talk, Τζούλια Χάρτλεϊ-Μπρίερ.

“Πρόκειται για μια εμπιστευτική προσφορά, προφανώς, αλλά θα εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στην προεκλογική εκστρατεία”, δήλωσε ο Φάρατζ. «Προφανώς, το ποιος θα γίνει πρόεδρος της Αμερικής έχει σημασία».

Από τότε που παραιτήθηκε από την ηγεσία του λαϊκιστικού κόμματός του Reform U.K. το 2021, ο Φάρατζ απέφυγε την πολιτική της πρώτης γραμμής για χάρη μιας ραδιοτηλεοπτικής καριέρας. Φιλοξενεί μια εκπομπή στον δεξιό ραδιοτηλεοπτικό φορέα GB News.

Το πολιτικό του μέλλον αποτελεί ένα μακροχρόνιο ερώτημα στο Ουεστμίνστερ και έχει απασχολήσει επανειλημμένα μια ενδεχόμενη επιστροφή του για να ηγηθεί του διεκδικητικού κόμματος Reform – το οποίο κερδίζει σταθερά στις δημοσκοπήσεις – σε αρκετές περιπτώσεις.

Αλλά ο Φάρατζ είναι επίσης κοντά στον Τραμπ και έχει επανειλημμένα επαινέσει τον Τραμπ, από τον οποίο πήρε συνέντευξη για το GB News τον Μάρτιο.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ περιέγραψε τον Φάρατζ ως «ωραίο τύπο« σε προεκλογική συγκέντρωση νωρίτερα φέτος – και εμφανίστηκε μέσω βίντεο στην πολυτελή γιορτή για τα 60ά γενέθλια του Φάρατζ τον Απρίλιο για να συγχαρεί τον Brexiteer για «πραγματικά αξιοσημείωτα εξήντα χρόνια στη Γη».

Στη συνέντευξή του τη Δευτέρα, ο Φάρατζ δήλωσε ότι η προσφορά εργασίας δεν σχετίζεται με κάποια διπλωματική θέση, όπως ο σύντομα κενός ρόλος του Βρετανού πρεσβευτή στις ΗΠΑ.

«Όχι, αυτό είναι κάτι ξεχωριστό από αυτό, αλλά σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό [με τον Ντόναλντ Τραμπ].Θα βοηθούσε έμμεσα την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Φάρατζ.

Ο Φάρατζ δήλωσε ότι δεν έχει αποκλείσει εντελώς μια πολιτική επιστροφή στον αιθέρα του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Σαφώς η κατεύθυνση που παίρνει η χώρα μας είναι επίσης σημαντική. Ειλικρινά, ειλικρινά, δεν έχω αποφασίσει ακόμα και δεν μου έχει απομείνει πολύς χρόνος για να το κάνω και το αποδέχομαι πλήρως αυτό», είπε.

«Αυτή τη στιγμή κλίνω προς την Αμερική. Αλλά ας το δούμε», πρόσθεσε ο Φάρατζ. «Αποδέχομαι το γεγονός ότι ξέρετε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να πειράζω τον κόσμο για πάντα».

Πηγή: Politico – Nigel Farage gets Donald Trump job offer

Διαβάστε επίσης:

Η Ουκρανία μιλά για επιτυχίες στο μέτωπο με τη Ρωσία

Γάζα: Ισραηλινοί διαδηλωτές βανδάλισαν ανθρωπιστική βοήθεια (Video)

Τρόμος δίχως τέλος στη Γάζα: Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα – «Δεν έχουμε νερό, τρόφιμα… τίποτα»

Η Χεζμπολάχ «προειδοποιεί»: Οι εκτοπισμένοι Ισραηλινοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν εάν δεν τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα

Ιταλία: Μητέρα καταδικάσθηκε σε ισόβια για την εγκατάλειψη και τον θάνατο της κόρης της, δεκαοκτώ μόλις μηνών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter