Eurovision 2024: Μετά τη Σάττι… και ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας διαμαρτυρήθηκε απέναντι στο Ισραήλ (Video)

Eurovision 2024: Μετά τη Σάττι… και ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας διαμαρτυρήθηκε απέναντι στο Ισραήλ (Video)

Δεν ήταν μόνο η Μαρίνα Σάττι που διαμαρτυρήθηκε την ώρα που μιλούσε στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision 2024 η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Όπως φαίνεται στην κάμερα του AFP, του γαλλικού πρακτορείου, ο Joost Klein, εκπρόσωπος της Ολλανδίας που έχει γίνει viral με το Europapa σκεπάστηκε με τη σημαία της χώρας του, ενώ ήταν εκείνος που καθόταν ακριβώς δίπλα στην Eden Golan.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Διαμαρτυρία με… χασμουρητά από την Μαρίνα Σάττι όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ (Video)

Μάλιστα, η κίνηση του Ολλανδού δεν φαίνεται στα πλάνα του επίσημου λογαριασμού της Eurovision, αλλά στα πλάνα που έχει τραβήξει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Παράλληλα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι αντιδράσεις της Μαρίνας Σάττι, η οποία χασμουριόταν την ώρα που έκανε δηλώσεις η τραγουδίστρια του Ισραήλ στη Eurovision.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, χασμουριέται επιδεικτικά, και κάνει ότι κοιμάται μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου όπως προβλήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρόκριση – «Δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πως τραγούδησα» (Video)


Eurovision 2024: Η βελγική VRT διέκοψε τη μετάδοση με μήνυμα κατά του Ισραήλ – «Σταματήστε τη γενοκτονία» (Photos)


Eurovision 2024: Όλα όσα έγιναν στους ημιτελικούς – Η «ζαριά» της Σάττι, οι «3 βασίλισσες», το Ισραήλ και οι διαδηλώσεις (Photos -Video)


Eurovision 2024: Η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ – Το είχε κάνει ξανά το 2015 με τη Ρωσία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter