Ασυναίσθητη «φεγγαρόφωτη»

Ασυναίσθητη «φεγγαρόφωτη»

Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, όποτε βλέπω τη Δόμνα Μιχαηλίδου τρομάζω. Αλλά στο τέλος τρομάζω περισσότερο μ’ αυτά που λέει, δεδομένης και της θέσης της, πλέον, στο υπουργικό συμβούλιο. Η υφυπουργός Παιδείας μας ενημέρωσε – αναφορικά με τις συγχωνεύσεις σχολείων στη Θεσσαλονίκη – ότι το περπάτημα κάνει καλό και δεν είναι και τίποτα σοβαρό να περπατούν οι μαθητές (κουβαλώντας στην πλάτη μια τσάντα 5-6 κιλών) 1-2 χιλιόμετρα, στο «πήγαινε», μετά το ξύπνημα κι άλλα τόσα, στο «έλα», μετά από τόσες ώρες μαθημάτων.
Το προτείνει και ο ΠΟΥ δήλωσε.

*** Κι άλλα πολλά προτείνουν οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί, αλλά δεν βλέπω να γίνονται πράξη από τη χειρότερη εκλεγμένη κυβέρνηση από καταβολής σύστασης ελληνικού κράτους. Είδα και ξαναείδα τη δήλωση για να το χωνέψω, αλλά όχι, αυτό είπε η «φεγγαρόφωτη» σύμφωνα με τον Σάκη Μουμτζή, Δόμνα Μιχαηλίδου, όπως έχει πει και πολλά άλλα στο παρελθόν που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το πώς σκέφτεται…

*** Επίσης καλό θα ήταν, επίσης, οι μαθητές να περπατούν ξυπόλυτοι και χωρίς μπουφάν, έτσι για να σκληραγωγηθούν λιγάκι. Προτείνω, επίσης, να επιστρέψει η ποδιά, το ξυρισμένο κεφάλι στα αγόρια και φυσικά η τιμωρία με ξύλο. Ό,τι γινόταν το 1950.

*** Για πρώτη φορά στην 70χρονη ιστορία του ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) βρέθηκε έλλειμμα ύψους 548.655.055 ευρώ, ενώ αντιθέτως στον προϋπολογισμό του φορέα για το έτος 2023 είχε εκτιμηθεί… πλεόνασμα 163.000.000 ευρώ! «Το έλλειμμα “μαμούθ” στη ΔΥΠΑ για το 2023 δεν είναι γνωστό από πού προέρχεται, αφού από το Δ.Σ της ΔΥΠΑ έχει αποκλειστεί κάθε εκπροσώπηση των υπαλλήλων της», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.
Επιτελικό κράτος…

*** Για την οπαδική βία και τα γελοία μέτρα που ανακοινώθηκαν τι να πω; Η κοινωνική βία γεννά την οπαδική βία και όσο δεν υπάρχει πραγματική βούληση να μπει ένα τέλος, τα φαινόμενα αυτά δεν θα εκλείψουν ποτέ. Λυπάμαι μόνο τον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού του και κάθε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας.

*** Έχω 2 φίλους απόφοιτους της μαγειρικής σχολής Le Monde, αλλά κάθε χρόνο εργάζονται σεζόν 12-14 ώρες σε νησιά, έτσι ώστε να τα βγάλουν πέρα. Κανένας τους, ωστόσο, δεν έχει το επώνυμο Μητσοτάκης. Γι’ αυτό και δεν εργάζονται στη Βουλή.

*** Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Νίκος Παππάς, βάλλοντας κατά του Αχιλλέα Μπέου και του Γιώργου Λιάγκα για διάφορες δηλώσεις που έχουν κάνει παρελθόν. Ο μεν πρώτος για τους γκέι και ο δεύτερος για τους παχύσαρκους. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον πρώην διεθνή γκαρντ να ζητήσει συγγνώμη κι αυτός το έκανε, ανεβάζοντας ωστόσο ένα παλιότερο βίντεο για το οποίο ο Γιώργος Λιάγκας μάλλον δεν θα αισθάνεται υπερήφανος.

H NTAMA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter