Αθήνα: Δυναμικό «παρών» στην πορεία αλληλεγγύης για τη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας (Photos)

Αθήνα: Δυναμικό «παρών» στην πορεία αλληλεγγύης για τη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας (Photos)

Δυναμικό ήταν το «παρών» που έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής άτομα, φορείς και συλλογικότητες το απόγευμα της Παρασκευής σε συγκέντρωση που μετατράπηκε σε πορεία αλληλεγγύης για την 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Οι διαμαρτυρόμενοι μαζί με την συστηθείσα Επιτροπή Αλληλεγγύης για την 12χρονη, διαμαρτυρήθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας ανάμεσα στα άλλα για την μη ύπαρξη προστασίας στην μικρή επιζήσασα και την θεία της.

Από τα συνθήματα που ακούστηκαν δυνατά: «Μπάτσοι, τιβί, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί» και «Ελλάς, Ελλήνων αστυνομικών, ρουφιάνων δολοφόνων και βασανιστών».

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Τρίτη, το ανήλικο κορίτσι δέχθηκε επίθεση στο σπίτι όπου φιλοξενείται, από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος την τραυμάτισε στο χέρι. Και αυτό ήταν ένα από τα περιστατικά εκφοβισμού που έχει υποστεί η ίδια και ο μικρότερος αδερφός της. Προς το παρόν πάντως, δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως πληροφορίες για την πορεία της έρευνας της αστυνομίας για το περιστατικό.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις δικηγόρους του κοριτσιού, η 12χρονη είναι έτοιμη να καταθέσει ξανά στην αρμόδια ανακρίτρια και να υποδείξει ακόμη 6 ή 7 νέα πρόσωπα, που εμπλέκονται στην υπόθεση των παιδοβιασμών και της μαστροπείας. Μάλιστα έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα, παρά το γεγονός ότι προηγούμενο ανάλογό αίτημά της είχε απορριφθεί.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη συγκέντρωση πορεία αλληλεγγύης στη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter