Σε εξέλιξη συγκέντρωση πορεία αλληλεγγύης στη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας

Σε εξέλιξη συγκέντρωση πορεία αλληλεγγύης στη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση για την 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιαμσού και μαστροπείας, από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στο ανήλικο κορίτσι και την Πρωτοβουλία κατά των Γυναικοκτονιών.

Το «παρών» δίνουν επίσης οι ΜέΡΑ25, Ανοιχτή Πόλη, ΚΚΕ(μ-λ), Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων, Συνέλευση 8 Μάρτη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δημοτική κίνηση Ανυπότακτη Αθήνα, Το μωβ, Κιουρι@, σύλλογοι εκπαιδευτικών, αναρχικές συλλογικότητες κ.ά.

Οι διαμαρτυρόμενοι μαζί με την συστηθείσα Επιτροπή Αλληλεγγύης για την 12χρονη που κατά κύριο λόγο είναι άτομα από τα Σεπόλια και φυσικά τον Κολωνό, διαμαρτύρονται ανάμεσα στα άλλα για την μη ύπαρξη προστασίας στην μικρή επιζήσασα και την θεία της.

Οι αντιδράσεις κινούνται και κατά του αρμόδιου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου για την δήλωσή του πως «Δεν επιβεβαιώνεται η επίθεση στο σπίτι της» καθώς θεωρούν πως πρόκειται για «αντιδικία με ένα μικρό κακοποιημένο παιδί, υποστηρίζοντας δημόσια ότι λέει ψέματα»

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν άμεση διαλεύκανση της υπόθεση και να ληφθούν σοβαρά οι νέες καταθέσεις, τις οποίες αρχικά δεν αποδέχτηκε η αρμόδια αρχή. Οι διαμαρτυρίες αφορούν και την δεύτερη συναπτή 4ωρη κατάθεση στην Αστυνομία, την οποία και θεωρούν πως δυσχεραίνει την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter