«Ατυχής» δήλωση της Τζέιν Φόντα στα χνάρια του Τραμπ! (Video)

«Ατυχής» δήλωση της Τζέιν Φόντα στα χνάρια του Τραμπ! (Video)

Στην προσπάθειά της να απαντήσει στον Τραμπ και στον «φασισμό» η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια έπεσε σε λάθος, ενδεχομένως να μην το πίστευε, αλλά το έκανε! 

Μπορεί ο ίδιος ο Τραμπ να είπε πως η μόλυνσή του από τον κορονοϊό ήταν ευλογία από τον Θεό, αλλά η Τζέιν Φόντα θέλοντας να πει πως η αντιμετώπιση της πανδημίας από τον Τραμπ ξεσκέπασε την δεξιά (ακροδεξιά)  χρησιμοποίησε λάθος έκφραση και τρόπο.

H ηθοποιός και ακτιβίστρια έκανε την εν λόγω δήλωση κατά τη διάρκεια ενός event, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, η 82χρονη έσπευσε να συμπληρώσει πως ξέρει «ότι είπε κάτι φρικτό»:

«Μπορούμε να σταματήσουμε τον φασισμό (…) Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι και μπορούμε να ορίσουμε προς πιο δρόμο θα πάει η ανθρωπότητα. Τι καλό δώρο, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε (…) Νομίζω ότι η Covid είναι το δώρο του Θεού προς την αριστερά. Ξέρω ότι λέω κάτι φρικτό. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που στάλθηκε σε εμάς και αποκάλυψε ποιος είναι πραγματικά ο Τραμπ, τι υποστηρίζει και τι παθαίνει ο μέσος άνθρωπος και η εργαζόμενη τάξη σε αυτή τη χώρα (…) Άνθρωποι που δεν το έβλεπαν πριν το βλέπουν τώρα, και έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την οργή», είπε χαρακτηριστικά.

Είναι γεγονός πως στις ΗΠΑ σε όλες τους τις εκφράσεις ανακατεύουν τα θεία… Ίσως είναι καιρός να τον αφήσουν ήσυχο με τις πράξεις των ανθρώπων…

Ακούστε τι δήλωσε:

Η δήλωση της Τζέιν Φόντα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα κυρίως από υποστηρικτές του Τραμπ όπως ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς ο οποίος δήλωσε οργισμένος: «Τζέιν Φόντα: μια ασθένεια που σκότωσε 200.000 Αμερικανούς “δώρο θεού” για την αριστερά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter