Audi Immersive In-Car Entertainment

Audi Immersive In-Car Entertainment

Πρόκειται για τη νέα τεχνολογία της Audi, που στο μέλλον θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους στην καμπίνα.

Η εταιρεία παραβρέθηκε στο Consumer Electronics Show που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας από τις 8 έως τις 11 Ιανουαρίου και καινοτόμησε με τη νέα τεχνολογία Immersive In-Car Entertainment. Η γερμανική φίρμα παρουσίασε έναν τρόπο με τον οποίο θα περνούν ευχάριστα την ώρα τους οι επιβάτες στην καμπίνα, εξαιτίας της περισσότερης συνδεσιμότητας και των διαφορετικών συνηθειών που επιβάλλει η νέα εποχή.

Με την αυτοματοποιημένη οδήγηση για παράδειγμα, ο χρόνος διασκέδασης και ενημέρωσης ή ακόμα και παρακολούθησης κινηματογραφικών ταινιών είναι εφικτά, με την τεχνολογία Immersive In-Car Entertainment να επιτρέπει στους επιβαίνοντες να κάνουν όλα τα παραπάνω, όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται.

Με αυτόν τον τρόπο, η Audi έδειξε ουσιαστικά πώς θα μετατρέπεται η καμπίνα από έναν χώρο μεταφοράς, σε θέατρο ή κινηματογράφο, δίνοντας ταυτόχρονα την μοναδική ευκαιρία στους επιβάτες να περνούν εποικοδομητικά τον χρόνο τους.

Πηγή: Audi

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter