Αχαρακτήριστη επίθεση Χαρίτση: «Αναπαλαίωση» ο Τσίπρας (Ηχητικό)

Αχαρακτήριστη επίθεση Χαρίτση: «Αναπαλαίωση» ο Τσίπρας (Ηχητικό)

Εκεί που… έπιναν νερό στο όνομά του και σε κάθε -δημόσια- δήλωση αναφέρονταν με τα καλύτερα λόγια στην προεδρία και στην πρωθυπουργία Τσίπρα και προσπαθούσαν -μέσω Τσίπρα- να υπερασπιστούν και το έργο τους ως κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ως πρωτοκλασάτα στελέχη στο κόμμα που κατάρρευσε στις εκλογές, τώρα βρίσκονται σε… νέα κατάσταση.

Έχει ο καιρός γυρίσματα και η πολιτική στάδια και τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας παρέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αυτοί έφυγαν, τα πράγματα αλλάζουν. Πρώτο χτύπημα από τον Αλέξη Χαρίτση, πρόεδρο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα με το όνομα «Νέα Αριστερά».

Ο κ. Χαρίτσης, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -την κληρονομιά του οποίου υποτίθεται ότι τιμούσαν- ως… «αναπαλαίωση».

Ρωτήθηκε από τη Νίκη Λυμπεράκη, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» εάν το κόμμα του είναι ανοιχτό στον Αλέξη Τσίπρα. «Αρκετοί συνδέουν τον πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία και τη συμμετοχή Τσίπρα. Θέλω να σας ρωτήσω αν το κόμμα σας είναι ανοιχτό στον κύριο Τσίπρα», ήταν η ερώτηση.

«Το κόμμα μας είναι μια νέα προσπάθεια, δεν θέλουμε την αναπαλαίωση του παλιού ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, όλοι μας κουβαλάμε την κληρονομιάς μας, κουβαλάμε και την πορεία μας σε αυτό τον χώρο για πάρα πολλά χρόνια, τον χτίσαμε αυτό το χώρο εδώ και είκοσι χρόνια από εκεί και πέρα όμως κάνουμε μια νέα προσπάθεια και μια νέα αρχή με τη Νέα Αριστερά», απάντησε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η… πατροκτονία δεν είναι καλή συνταγή. Ειδικά όταν πρόκειται για ασέβεια στον πρωθυπουργό που εμπιστεύτηκε πολύ σημαντικές θέσεις και ανέδειξε έναν νέο και άγνωστο πολιτικό. Ο Αλέξης Χαρίτσης μπορεί να θέλει να ξεφύγει από τη σκιά του Τσίπρα αλλά καλύτερα να μιλήσει ευθέως για πολιτικές διαφωνίες, όχι για «αναπαλαίωση».

Η ερώτηση και η απάντηση στο 16:06:

Διαβάστε επίσης: Επικοινωνιακή «πρεμιέρα» των «11» με το όνομα «Νέα Αριστερά»

Δημοσκόπηση: Κάτω από τον πήχη το νέο κόµµα Αχτσιόγλου – Χαρίτση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter