Αχτσιόγλου για τον «οδοστρωτήρα» Κυριάκου: Να τοποθετηθεί η ΝΔ για την επταήμερη εργασία – Δείτε όλες τις δηλώσεις Μητσοτάκη (Video)

Αχτσιόγλου για τον «οδοστρωτήρα» Κυριάκου: Να τοποθετηθεί η ΝΔ για την επταήμερη εργασία  – Δείτε όλες τις δηλώσεις Μητσοτάκη (Video)

Η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόλου μετά την πρωινή της εμφάνιση στον ALPHA και την κόντρα της με την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, κυρία Ζαχαράκη, εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί τα τα κανάλια να μην αποκρύψουν το σχετικό βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης πριν από έναν μήνα περιέγραψε το σχέδιό του για επταήμερη εργασία. Από εκείνη τη στιγμή τα στελέχη του κόμματός του προσπαθούν να πείσουν ότι δεν εννοούσε αυτό που όλοι ακούσαμε.Χθες ήρθε στη δημοσιότητα νέο βίντεο όπου ο κ. Μητσοτάκης συζητά το θέμα της επταήμερης εργασίας με επιχειρηματίες, ένας εκ των οποίων ζητά επταήμερη εργασία και να πάψει να επικρέμεται ο έλεγχος του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στη λειτουργία των επιχειρήσεων για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας.Ο κ. Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του στη συνέχεια όχι μόνο δεν απέκλεισε την επταήμερη εργασία αλλά δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι θα σαρώσει ως οδοστρωτήρας τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα.Σήμερα σε πρωινή εκπομπή του “ALPHA”, στην οποία συμμετείχα, έγινε κάτι πρωτόγνωρο. Η κ. Ζαχαράκη, εκπρόσωπος της ΝΔ, σε ρόλο παρουσιάστριας της εκπομπής έδωσε «πάσα» στον αέρα για την προβολή ενός κομμένου βίντεο που είχε στείλει η ίδια η ΝΔ στο κανάλι, στο οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται σε άλλο ζήτημα, προκειμένου να αποδείξει ότι δήθεν ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε την τοποθέτηση που έκανε και ότι αυτό ήταν κατασκευασμένη είδηση από την κυβέρνηση.Κατόπιν τούτου καλούμε τον τηλεοπτικό σταθμό “ALPHA”, αλλά και όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, να μην αποκρύψουν το επίμαχο βίντεο με τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι θα σαρώσει ως οδοστρωτήρας τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα και κυρίως, καλούμε τη ΝΔ να διευκρινίσει ποια είναι τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα που επιθυμεί να σαρώσει ως οδοστρωτήρας: Είναι η απαγόρευση της επταήμερης εργασίας; Το 8ωρο; Οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας στους χώρους δουλειάς;», σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε αναλυτικά όλο το βίντεο από την Κω, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούει τα αιτήματα των επιχειρηματιών και στη συνέχεια τη δική του τοποθέτηση – εκεί που αναφέρει τον περίφημο οδοστρωτήρα, χωρίς πάντως να τοποθετείται ρητά στο επίμαχο «αίτημα» ενός από τους επιχειρηματίες περί επταήμερης εργασίας .

(στο πρώτο βίντεο όλη η 15λεπτη τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη, και στο δεύτερο βίντεο οι τοποθετήσεις των επιχειρηματιών – μεταξύ αυτών και ο κύριος που ενοχλείται από τους ελέγχους και η τοποθέτηση του Αρχηγού της ΝΔ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter